Τριάντα νέα κρούσματα σήμερα στη Λέσβο

00:05 16/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Τριάντα νέα κρούσματα στη Λέσβο ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ, ένα κρούσμα στη Χίο και ένα στη Σάμο, σε σύνολο 1.698 νέων κρουσμάτων σε όλη τη χώρα. 71 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους ενώ 392 είναι οι διασωληνωμένοι.

Στο νοσοκομείο Μυτιλήνης εκκενώθηκε η πρώτη παθολογική κλινική και μετατράπηκε σε κλινική για covid-19, όπου συνολικά νοσηλεύονται  έντεκα ασθενείς, ενώ κανένας

δεν είναι διασωληνωμένος. Από την 1η Νοεμβρίου στη Λέσβο έχουν καταγραφεί 371 κρούσματα.

Λόγω θετικού κρούσματος σε υπάλληλο του Δήμου Δυτικής Λέσβου, το κεντρικό κτήριο του Δήμου στην Καλλονή θα παραμείνει αύριο Δευτέρα 16 Νοεμβρίου κλειστό. Οι χώροι του θα απολυμανθούν και ήδη έχει ξεκινήσει η προβλεπόμενη διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του ασθενούς.

Από την ΔΕΥΑΛ ανακοινώθηκε ότι αύριο Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 δε θα λειτουργήσουν οι υπηρεσίες των γραφείων της επιχείρησης στην οδό Ελ. Βενιζέλου 13-17, προκειμένου να εξετασθούν οι εργαζόμενοι για λοίμωξη covid-19, μετά την εμφάνιση επιβεβαιωμένου κρούσματος covid-19 σε εργαζόμενο της ΔΕΥΑΛ.

Όλες οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της επιχείρησης θα λειτουργούν για την εξυπηρέτηση των δημοτών. Οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 22510 46755 Και στα email: [email protected] [email protected]

The post Τριάντα νέα κρούσματα σήμερα στη Λέσβο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα