Τουρνουά Υδατοσφαίρισης στη μνήμη του Δημήτρη Γραμματικόπουλου στη Θεσσαλονίκη

16:08 7/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Δεκεμβρίου, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο με τη συμμετοχή ομάδων της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ενώ η διοργάνωση υλοποιείται σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης και των αθλητικών συλλόγων ΑΣ ΑΡΗΣ, Ν.Ο. Πατρών και Γ. Σ. Περιστερίου.

Ο Αντιδήμαρχος Εκπαίδευσης και Αθλητισμού, Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης, αφού τόνισε ότι προτίθεται να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του Αντιδημάρχου, Γιώργου Δημαρέλου, με στόχο

την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης σε ανάλογες οργανώσεις, επισήμανε ότι η συγκεκριμένη διοργάνωση αφιερώνεται στον αδικοχαμένο αθλητή της υδατοσφαίρισης, Δημήτρη Γραμματικόπουλο ο οποίος έφυγε από την ζωή, μετά από τροχαίο δυστύχημα, τον περασμένο Σεπτέμβριο.

O πρόεδρος του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, Λεωνίδας Αθανασιάδης και ο πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Άρης, Πασχάλης Καραγιάννης, επισήμαναν από κοινού την σπουδαιότητα της δημιουργίας τουρνουά υδατοσφαίρισης στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που δείχνει ότι κάτι αλλάζει στην πόλη σχετικά με τον υγρό στίβο και την υδατοσφαίριση και εξέφρασαν την επιθυμία να διατηρηθεί αυτό και στα επόμενα χρόνια με τις δύο ομάδες να καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να διακριθούν στην Α2 κατηγορία.

Πηγή ΔΘ

Keywords
Τυχαία Θέματα