Το Σαββατοκύριακο το Χριστουγεννιάτικο Βazaar των εθελοντών του «Αγίου Στυλιανού»

11:41 20/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το Χριστουγεννιάτικο Βazaar του Συλλόγου Φίλων Εθελοντών και αναδόχων Οικογενειών «Άγιος Στυλιανός». Οι Εθελόντριες βάζουν τις τελευταίες πινελιές στις χειροποίητες δημιουργίες που φτιάχνουν με πολλή αγάπη και μεράκι στο καλλιτεχνικό εργαστήρι, προκειμένου όλα να είναι έτοιμα στην ώρα τους.
Χριστουγεννιάτικα στολίδια, πολύχρωμες γιρλάντες, κεριά, κοσμήματα, λικέρ,γλυκά και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες στο ετήσιο Bazaar που διοργανώνουν οι εθελοντές φέτος, όπως

και κάθε χρόνο, την ημέρα της γιορτής του Αγίου Στυλιανού. Το Bazaar θα πραγματοποιηθεί στις 25 και 26 Νοεμβρίου 2017 από τις 9:00 το πρωί έως τις 20:00 το βράδυ, στο χώρο του Δημοτικού Βρεφοκομείου «Άγιος Στυλιανός».
Στο Bazaar οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το έργο των εθελοντών αλλά και να βοηθήσουν στον αγώνα τους, καθώς τα έσοδα της εκδήλωσης θα δοθούν για τις ανάγκες των παιδιών του Ιδρύματος και των Αναδόχων Οικογενειών που χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.
Εξάλλου, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, στις 18.00 το απόγευμα, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Νοικοκυρέματα με άρωμα παλιού καιρού» από τη συγγραφέα Γιάννα Ζούζουλα-Σαραφιάν στο χώρο του Βρεφοκομείου. Τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα δοθούν επίσης για τις ανάγκες των παιδιών του ιδρύματος.
Την Κυριακή 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση επίσης στο χώρο του Ιδρύματος: στις 19.00 το απόγευμα ο Χρήστος Μητρέντζης και ο Ανδρέας Καρακότας θα ταξιδέψουν με τις μελωδίες τους τους επισκέπτες σε μια μοναδική βραδιά, που θα κλείσει και το διήμερο Bazaar.

Keywords
Τυχαία Θέματα