«Το πατρικό μου» -το έβδομο επεισόδιο της πολιτικής σειράς στην ΕΡΤ2

06:35 14/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

To 7ο επεισόδιο της δραματικής-πολιτικής σειράς εποχής «Το πατρικό μου» (My Father’s House/Aitaren Etxea), έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν σε -πρώτη τηλεοπτική μετάδοση- οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2, τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, στις 20:00, στο πλαίσιο της ζώνης «Η σειρά σου στις 8»

Eπεισόδιο 7o : Η Πιλάρ περιποιείται τον Χοσέ Ραμόν με μεγάλη αφοσίωση και το γεγονός ότι ήταν ο άντρας που θα παντρευόταν πριν αυτός φύγει κυνηγημένος

από το καθεστώς, προκαλεί ερωτηματικά σε όλους, αλλά και στην ίδια για τα αισθήματά της για τον άντρα της, τον Χουάν. Η ομάδα της Αντίστασης, με αρχηγό τον Τόμας, ετοιμάζει χτύπημα στη σιδηροδρομική γραμμή. Κάποιος όμως τους προδίδει, πιστεύουν πως είναι ο Μανού και ετοιμάζονται να τον σκοτώσουν, όμως αποκαλύπτεται ότι αυτό που έκρυβε ο Μανού ήταν η ομοφυλοφιλία του. Ο Αλμπέρτο φλερτάρει την Ιρένε, η οποία όμως έχει μάτια μόνο για τον Μάρτιν. Ο Λούις πηγαίνει να βρει τον Χαβιέ και του δίνει τα λεφτά για τη δεξίωση που είχαν κάνει στο ξενοδοχείο για τον Φράνκο, αλλά ταυτόχρονα του ξεκαθαρίζει ότι πρέπει να δοθεί οριστικό τέλος στη σχέση των δύο νέων.
Keywords
Αναζητήσεις
my father's house aitaren etxea
Τυχαία Θέματα