Το νέο τεύχος της «Ραδιοτηλεόρασης» κυκλοφορεί την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου!

14:28 18/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Mε αφιέρωμα στις δωρεάν εκπαιδευτικές ξεναγήσεις στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, που ξεκίνησαν, για άλλη μια χρονιά, και με πλούσια θεματολογία κυκλοφορεί η «Ραδιοτηλεόραση» την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου.

Στο νέο τεύχος, οι πρώτοι μαθητές που επισκέφθηκαν φέτος τις εγκαταστάσεις του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, για να γνωρίσουν τις δομές, τη λειτουργία, την ιστορία του και τον πλούτο του οπτικοακουστικού Αρχείου του, μας μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους από την ξενάγηση και την περιήγησή τους στο Ραδιομέγαρο.

Ακόμη,

στη «Ραδιοτηλεόραση», για τη νέα εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πολίτες της Ευρώπης», η οποία μεταδίδεται κάθε δεύτερη Τετάρτη, στις 23:15, μιλάει ο παρουσιαστής της, Κώστας Αργυρός.

Για όλα όσα πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στον νέο κύκλο της εκπομπής «Η αυλή των χρωμάτων», που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ2, την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, στις 21:00, μας προϊδεάζει η παρουσιάστριά της, Αθηνά Καμπάκογλου.

Για το ντοκιμαντέρ παραγωγής ΕΡΤ, «Νίκος Μαμαγκάκης Λόγος τελευταίος», που θα προβληθεί στο 6ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων, στις 27 Οκτωβρίου, μιλάει ο σκηνοθέτης του, Τάκης Σακελλαρίου.

Επίσης, στη «Ραδιοτηλεόραση» θα βρείτε όλο το πρόγραμμα των καναλιών της ΕΡΤ και τις καλύτερες ταινίες της εβδομάδας.

Λόγω της στάσης εργασίας που έχει προκηρυχθεί στο μετρό την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, η διανομή της «Ραδιοτηλεόρασης» θα ξεκινήσει μετά τις 9 το πρωί.

Τη «Ραδιοτηλεόραση» θα τη βρείτε: Δωρεάν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Στο μετρό: Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Εθνική Άμυνα, Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Μέγαρο Μουσικής, Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Συγγρού-Φιξ, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Ελληνικό, Ανθούπολη, Άγιος Αντώνιος, Αιγάλεω.Στον ηλεκτρικό: Κηφισιά, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Ηράκλειο, Περισσός, Πειραιάς, Καλλιθέα, Πετράλωνα, Μοναστηράκι, Θησείο.Στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Συντάγματος, και στη Θεσσαλονίκη: στο κεντρικό κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων (ΕΛΤΑ) Τσιμισκή-Βασιλέως Ηρακλείου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σιδηροδρομικός Σταθμός-Μοναστηρίου 28, στο κατάστημα ΕΛΤΑ Σταυρούπολη-Λαγκαδά, ΚΕΠ Αγγελάκη 4 (δίπλα στην ΕΡΤ).Σε επιλεγμένα κεντρικά βιβλιοπωλεία.

Επίσης, η «Ραδιοτηλεόραση» αναρτάται, κάθε Παρασκευή, σε ψηφιακή μορφή στον ιστότοπο της ΕΡΤ (ert.gr) και μπορείτε να τη διαβάσετε όπως ακριβώς είναι τυπωμένη στο χαρτί.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα