«Το μεγάλο παιχνίδι» με τον Γιώργο Λέντζα στην ΕΡΤ1

11:01 26/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πιο πρωτότυπο, το πιο διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι είναι στην ΕΡΤ1. Οι τηλεθεατές παίζουν, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:00, «Το μεγάλο παιχνίδι», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα, και καλεσμένους από τον χώρο του αθλητισμού -και όχι μόνο!

Κεφάτο, γρήγορο, με πολύ χιούμορ και αυθορμητισμό, «Το μεγάλο παιχνίδι», βασισμένο στο φορμάτ του ΒΒC Studios «A question

of sport», που μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία περισσότερα από 50 χρόνια στην Αγγλία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες, θα συναρπάσει τους φίλαθλους τηλεθεατές, αλλά και όλους όσοι αγαπούν τον αθλητισμό.
Δύο δυνατές ομάδες των τριών ατόμων, που αποτελούνται από γνωστές (δημοφιλείς) προσωπικότητες του αθλητικού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου, κατεβαίνουν στο… γήπεδο της ΕΡΤ και αγωνίζονται για τη νίκη.
Μέσα από πρωτότυπες ερωτήσεις, κυρίως αθλητικού περιεχομένου, και διασκεδαστικά παιχνίδια-κουίζ, οι διάσημοι παίκτες ακονίζουν τις γνώσεις τους, καλούνται να δώσουν τις σωστές απαντήσεις και να στεφθούν νικητές.

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020, στις 22:00

Eπεισόδιο 5ο. Στο πέμπτο επεισόδιο του «Μεγάλου Παιχνιδιού», ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής Απόστολος Βέλλιος, η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη και ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής Λούκας Γιώρκας κατεβαίνουν στο… γήπεδο της ΕΡΤ και αγωνίζονται με τον διεθνή μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Βασιλόπουλο, τη σύζυγό του Μαρία Τσουρή, η οποία είναι ολυμπιονίκης και αθλήτρια του πόλο, και τον μαραθωνοδρόμο Κώστα Γκελαούζο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020, στις 22:00

Eπεισόδιο 6ο. Στο έκτο επεισόδιο του «Μεγάλου Παιχνιδιού», οι ομάδες που αγωνίζονται είναι, από τη μια, ο σπουδαίος ποδοσφαιριστής Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο πρωταθλητής ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής και ο ηθοποιός με τη μοναδική φωνή Παναγιώτης Πετράκης.

Από την άλλη, ο πρωταθλητής του βόλεϊ Παναγιώτης Πελεκούδας, η παίκτρια του βόλεϊ Ευαγγελία Χαντάβα και η Καστοριανή αθλήτρια του Μοντέρνου Πεντάθλου Πηνελόπη Νίκα. Ο αγώνας προβλέπεται σκληρός!

Παρουσίαση: Γιώργος Λέντζας

Αρχισυνταξία: Μαρία Θανοπούλου

Παραγωγή: Μαριλένα Χαραλαμποπούλου

Σκηνοθεσία: Περικλής Ασπρούλιας

Εκτέλεση παραγωγής: Βασίλης Κοτρωνάρος

Διεύθυνση περιεχομένου και ανάπτυξης: Παναγιώτα Σπανού

Διεύθυνση φωτογραφίας: Διονύσης Λαμπίρης

Σκηνογραφία: Σοφία Δροσοπούλου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα