Το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ Tomorrowland έρχεται στην Αθήνα

10:54 8/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου, το Tomorrowland, έρχεται στην Αθήνα στις 27 Ιουλίου 2019, στην Πλατεία Νερού και περιλαμβάνει, εκτός από τις συναυλίες και τα dj sets, ζωντανή δορυφορική σύνδεση με το φημισμένο φεστιβάλ του Βελγίου.

To Tomorrowland διοργανώνεται στο Βέλγιο από τους αυθεντικούς ιδρυτές,

τους αδελφούς Beers. Πραγματοποιείται σε έναν όμορφο φυσικό χώρο, στην πόλη του Boom που βρίσκεται 32 χιλιόμετρα βόρεια των Βρυξελλών.Φέτος, το φεστιβάλ γιορτάζει τα 15 του χρόνια και ταξιδεύει στην Ελλάδα, την Ισπανία, τη Μάλτα και την Πορτογαλία μέσω του Unite With Tomorrowland και θα φιλοξενήσει καλλιτέχνες απ’ όλο τον κόσμο. Οι τέσσερις χώρες μαζί με την διοργανώτρια, θα συνδεθούν ζωντανά μέσω διαδικτύου, όπου και θα παρουσιάζονται οι διαφορετικές σκηνές του μουσικού γεγονότος, ενώ ο τίτλος του φετινού φεστιβάλ θα είναι The Book of Wisdom: The Return.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 15 Απριλίου μέσω της www.viva.gr και θα διαρκέσει μέχρι τις 24/4. Κατά τη διάρκειά της θα έχουν δικαίωμα αγοράς μόνο όσες και όσοι έχουν πραγματοποιήσει την προεγγραφή. Στη συνέχεια, όσα εισιτήρια έχουν απομείνει θα διατεθούν στη γενική πώληση.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα