«Θρύλοι» της μπάλας στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών

19:38 3/11/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Μεγάλα ονόματα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και παίκτες που «έγραψαν» την ιστορία του Πανσερραϊκού θα πάρουν μέρος στον αγώνα παλαιμάχων Πανσερραϊκού και ομάδων της Θεσσαλονίκης που θα γίνει τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου στις 15:45 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στα 53 χρόνια της ιστορίας του Πανσερραϊκού και στη μνήμη των αποθανόντων ποδοσφαιριστών και παραγόντων της ομάδας, από την

ίδρυσή της έως σήμερα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα τιμηθούν από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, οι Γιώργος Κούδας, Ντίνος Κούης και Λάκης Παπαϊωάννου για την προσφορά τους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Π.Κ.Μ. – Περιφερειακή Ενότητα Σερρών και η είσοδος στο γήπεδο θα είναι δωρεάν για τους φιλάθλους. Εκτός από τους τρεις τιμώμενους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, το παρών στην εκδήλωση θα δώσει το Δ.Σ. των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Θεσσαλονίκης με τους Κώστα Ορφανό, Γιώργο Λυσσαρίδη, Θέμη Καπουσούζη, Βασίλη Τραϊανόπουλο, Θανάση Καλλιμάνη, Γιώργο Παπαμιχαήλ, Μάκη Σεντελίδη, Χρήστο Δαδιόγλου, Παύλο Μποϊκογλου , Ιωάννη Βένο και Νίκο Σπανδονίδη καθώς και οι παλαίμαχοι Ανδρέας Αναγνώστου, Θόδωρος Τζιόλας, Γιάννης Γκιτσιούδης, Γιώργος Κολτσίδας, Κώστας Κατσιαρός, Νίκος Σαμολαδάς, Γιώργος Κεχαγιάς, Νέτο Γκουερίνο, Κώστας Κάκογλου, Ζήσης Τσέκος, Ανδρέας Σταυρίδης, Γιώργος Δρογαλάς κ.α.

Οι Σερραίοι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δούνε και πάλι από κοντά τους παίκτες που «έγραψαν» την ιστορία του Πανσερραϊκού ενώ θετικά απάντησαν στην πρόσκληση του συλλόγου των παλαιμάχων ο Μπόιτσο Βελίτσκοφ, ο Αύγουστος Σοφιάς κ.α.

Keywords
Τυχαία Θέματα