Θρακικός Άνω Μητρουσίου: Με Λεωνίδα Μεταλλίδη και τη νέα χρονιά

11:32 7/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Με τον Λεωνίδα Μεταλλίδη στην τεχνική ηγεσία για τρίτη συνεχόμενη χρονιά θα παρουσιαστεί ο Θρακικός Άνω Μητρουσίου στο νέο πρωτάθλημα της Επίλεκτης κατηγορίας.

Ο 41 χρόνων προπονητής έχει επιδείξει σημαντικότατο έργο οδηγώντας πέρυσι την ομάδα στην καλύτερη εξάδα του πρωταθλήματος της Επίλεκτης κατηγορίας, ενώ την πρώτη του χρονιά στο Άνω Μητρούσι η ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στα πλέι άουτ. Ο Λεωνίδας Μεταλλίδης ξεκίνησε προπονητικά από τη Νίκη Χριστός με την οποία πανηγύρισε άνοδο στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Σερρών, όπως και τον

Αστέρα Πεπονιάς στην τετράδα της κατηγορίας. Ο Σερραίος προπονητής πανηγύρισε δεύτερη άνοδο στην Επίλεκτη με την Π.Σ. Σέρρες, έχοντας στο ρόστερ πολλά νεαρά ταλαντούχα παιδιά, κάθισε στον πάγκο της Δόξας Νέου Σκοπού και από τον Δεκέμβριο του 2018 στον Θρακικό Άνω Μητρουσίου.

Η ανακοίνωση της διοίκησης του Θρακικού Άνω Μητρουσίου:

«Το Δ.Σ του ΘΡΑΚΙΚΟΥ Άνω Μητρουσίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα αγωνιστική περίοδο με τον προπονητή Λεωνίδα Μεταλλίδη.
Η άψογη συνεργασία με την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, καθώς και η επίτευξη του στόχου που είχε θέσει η ομάδα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ανανεώνουν την εμπιστοσύνη του Δ.Σ στο πρόσωπο του για τρίτη σεζόν.
Ευχόμαστε για τη νέα χρονιά πολλές επιτυχίες για τον ΘΡΑΚΙΚΟ μας».

Η νέα διοίκηση του Θρακικού:

Μετά από αρχαιρεσίες συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Θρακικού Άνω Μητρουσίου το οποίο είναι:

Πρόεδρος: Φράγκογλου Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Κουρτέσης Ιωάννης
Γεν. Γραμματέας: Γρεασίδης Νικόλαος
Ταμίας: Κουρτέσης Δημήτριος
Γεν. Αρχηγός: Θεοδώρογλου Γεώργιος
Υπευθ. Δημ. Σχέσεων: Μήχος Αθανάσιος
Μέλος: Πολυζώης Σταύρος
Μέλος: Μοσχολιός Ζωγράφος
Μέλος: Καρασουλτάνης Αναστάσιος
Μέλος :Παρατσουκιδης Δημήτριος

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα