Θεσσαλονίκη: Δωρεάν rapid test σε επαγγελματίες στη Σίνδο

15:51 11/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Στους επαγγελματίες της Σίνδου «πάει» αύριο η δράση «Επιχειρώ με Ασφάλεια», που ξεκίνησε στα μέσα Δεκεμβρίου το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης. Μέσω αυτής της δράσης διενεργήθηκαν ήδη -μέχρι στιγμής- 136 δωρεάν rapid tests, στο σύνολό τους αρνητικά στην covid-19, σύμφωνα με το ΕΕΘ.

Τα τεστ

θα γίνουν, αύριο, στο Συνεδριακό Κέντρο «Κων. Θεοφάνης» της Σίνδου από νωρίς το πρωί, ενώ επόμενοι σταθμοί είναι ο Λαγκαδάς στις 15/1 και ο Εύοσμος στις 22/1. Σύμφωνα μάλιστα με το ΕΕΘ, θα ακολουθήσουν και άλλες περιοχές, όπως η Καλαμαριά και το Ωραιόκαστρο.

Τα rapid test διενεργούνται από ειδικά καταρτισμένους γιατρούς και νοσηλευτές που διαθέτει το Παράρτημα Θεσσαλονίκης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το ΕΕΘ. Η δράση διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, τον Δήμο Δέλτα και τον Σύλλογο Καταστηματαρχών Σίνδου.

Τα μέλη του ΕΕΘ από την περιοχή της Σίνδου που επιθυμούν να κάνουν το τεστ θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο Καταστηματαρχών της περιοχής ή τη γραμματεία του ΕΕΘ στο τηλέφωνο 2310- 271488

Υπενθυμίζεται ότι η δράση πραγματοποιείται με στόχο να δοθεί ώθηση στους επαγγελματίες και να μην φοβούνται, αλλά και να είναι έτοιμοι και ασφαλείς για την επόμενη ημέρα της λήξης της πανδημίας του κορονοϊού.

Αν και η δράση αφορά στην καταρχήν διενέργεια 1000 rapid tests σε επαγγελματίες του νομού, «μακάρι να έχουμε έντονο ενδιαφέρον από τους επαγγελματίες και πρόθεση του επιμελητηρίου είναι τα αυξήσει μέχρι και τις 2000 κι εάν καταστεί αναγκαίο και ακόμη περισσότερο», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η Α’ αντιπρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, κ. Χρύσα Γεωργιάδου-Γρανούζη.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα