Θέλουν συνεργασία με πρακτικό αποτέλεσμα

09:43 20/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Τουρισμός και οι εμπορικές συνεργασίες με την προώθηση των πιστοποιημένων Κρητικών προϊόντων στην αγορά της Κίνας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του αντιπεριφερειάρχη, Ευρωπαϊκών και Διεθνών θεμάτων, Γιώργου Αλεξάκη, με τον σύμβουλο της Πρεσβείας της Κίνας στην Ελλάδα, Γκάο Βενκί.

Ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κρήτης, επισημαίνοντας τις δυνατότητες ανάπτυξης των σχέσεων συνεργασίας στους τομείς του τουρισμού,

του αγροτικού τομέα με τα εκλεκτά προϊόντα της Κρήτης, στις επιχειρηματικές εμπορικές συνεργασίες, αλλά και στο κλίμα ασφάλειας που υπάρχει στο νησί.
Ο Κινέζος αξιωματούχος εξέφρασε ενδιαφέρον τόσο στον τομέα του τουρισμού, όσο και για τα Κρητικά προϊόντα, επισημαίνοντας ότι η Πρεσβεία της Κίνας στην Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει ένα σημαντικό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
Ο κ. Αλεξάκης υπογράμμισε την ισχυρή θέληση της Περιφέρειας Κρήτης για μία πιο στενή συνεργασία και σημείωσε ότι είναι πλέον καιρός οι προσπάθειες που έχουν επιτελεστεί έως τώρα, και από τις δύο πλευρές, να παράξουν ουσιαστικά, πρακτικά και αξιόλογα αποτελέσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα