Τελευταίο αντίο στην Πόπη Καραγιαννίδου, σύζυγο του Σ. Φάμελλου

13:51 19/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το στερνό αντίο στην Καλλιόπη (Πόπη) Καραγιαννίδου, σύζυγο του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου η οποία πέθανε σε ηλικία 51 χρόνων, είπαν το πρωί φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες.

Στεφάνι απέστειλε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ενώ τον επικήδειο εκ μέρους της κυβέρνησης, εκφώνησε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης. Επικήδειους στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου Θέρμης όπου τελέστηκε η κηδεία,

εκφώνησαν και ο δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος και εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ και της δημοτικής παράταξης «Παρέμβαση Πολιτών» δήμου Θέρμης.

Στην κηδεία παρέστησαν οι αναπληρωτές υπουργοί Αλέξης Χαρίτσης και Δημήτρης Βίτσας, οι υφυπουργοί Γιάννης Αμανατίδης και Κατερίνα Παπανάτσιου, οι περιφερειάρχες Ρένα Δούρου και Απόστολος Τζιτζικώστας και οι βουλευτές Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, Σταύρος Καλαφάτης, Γιώργος Αρβανιτίδης, Κατερίνα Μάρκου, Γιώργος Λαζαρίδης και Γιάννης Σαρίδης.

Η Καλλιόπη Καραγιαννίδου πολιτικά δραστηριοποιήθηκε μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο και αργότερα στον Συνασπισμό και στον ΣΥΡΙΖΑ, από την ίδρυση του, ενώ υπήρξε εκλεγμένη στην ΕΜΔΥΔΑΣ (Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων) με τη συνδικαλιστική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ, στέλεχος του δήμου Θέρμης (προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας) και στενή συνεργάτης του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου.

Σε ένδειξη πένθους και συμπαράστασης προς την οικογένεια της ο δήμος Θέρμης ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα