«Τα παιδιά τραγουδούν για τα παιδιά» από το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης

13:51 23/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Αρσάκειο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, διοργανώνει δύο φιλανθρωπικές βραδιές στις 23 και 24 Μαΐου στις 20:30 στο Βασιλικό Θέατρο.
Συγκεκριμένα, 150 παιδιά του Σχολείου και απόφοιτοι άλλα 65 παιδιά των παιδικών χορωδιών της Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλονίκης και του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Ηρακλή

Παναγόπουλου και τη θεατρική καθοδήγηση της κ. Κατερίνας Κουλιακιώτη, θα παρουσιάσουν ένα μουσικό – θεατρικό αφιέρωμα στην Προσφυγιά, ένα θέμα ταυτόσημο με την ελληνική ιστορία και πάντα επίκαιρο.
Κεντρικός αφηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Γρηγόρης Βαλτινός και τα τραγούδια θα συνοδεύσουν 3 κορυφαίοι Έλληνες μουσικοί γνωστοί ως Trio Mousikanti, καθώς και παραδοσιακή ορχήστρα. Επίσης, θα συμμετάσχουν οι ηθοποιοί Μάρκος Τότσκας και Άννυ Ντουμούζη. Η παράσταση στηρίζεται στο βραβευμένο βιβλίο παιδικής λογοτεχνίας της Ελένη Δικαίου «Τα κοριτσάκια με τα ναυτικά».

Η εκδήλωση είναι φιλανθρωπικού χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στην Παιδοογκολογική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.
Προπώληση εισιτηρίων στο τηλ. 2315 200200, στα ταμεία του ΚΘΒΕ στο Βασιλικό Θέατρο (Πλατεία Λευκού Πύργου)

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα