Τα 101α γενέθλιά του γιόρτασε ο Κερκ Ντάγκλας

10:18 13/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα 101α γενέθλιά του γιόρτασε –σε στενό οικογενειακό κύκλο- πριν από λίγες ημέρες, ο υπεραιωνόβιος πλέον Κερκ Ντάγκλας. Προκειμένου να περάσουν μερικές ξεχωριστές στιγμές μαζί, ο γιος του θρυλικού ηθοποιού, Μάικλ, επίσης μεγάλος σταρ, πήρε αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη για να είναι μαζί με τον πατέρα του αυτήν τη μέρα, και μετά επέστρεψε αεροπορικώς για να είναι πίσω στο μεγαλύτερο παιδί του, τον Κάμερον, ο οποίος σύντομα πρόκειται

να κάνει τον Μάικλ παππού και τον Κέρκ προπάππου, εφόσον και ο ίδιος αναμένεται να γίνει πατέρας ενός μικρού κοριτσιού.

Όπως αναφέρει το Deadline, η νύφη του Κερκ, η Κάθριν Ζέτα-Τζοουνς, δεν μπορούσε να είναι παρούσα στο σπίτι του πενθερού της στο Μπέρβερλι Χιλς, αλλά του αφιέρωσε το τραγούδι των γενεθλίων μέσω διαδικτύου.

Ο άλλος γιος του Κερκ, ο Τζόελ, ήρθε οδηγώντας από την έρημο και φωτογραφήθηκε με τον πατέρα του και τον Μάικλ. Από την οικογενειακή γιορτή δεν έλειπε η Αν, σύζυγος του Κερκ, αλλά ούτε και η -παρά κάτι- 25χρονη εγγονή του, η Κέλσι Ντάγκλας.

O καρδιολόγος του Κερκ, ο δρ. Π.Κ. Σαχ, ήταν επίσης παρών στη γιορτή και όπως κάνει πάντα σε αυτές τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, έφερε ένα μπουκάλι βότκα για να κεράσει τον «Σπάρτακο» (από την ομώνυμη ταινία του Στάνλει Κιούμπρικ στην οποία ο γηραιότερος Ντάγκλας πρωταγωνιστούσε) το ένα και μοναδικό ποτό που του επιτρέπεται να πίνει μια φορά τον χρόνο.

Φωτογραφία: AP /Reed Saxon

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Deadline

Keywords
Τυχαία Θέματα