ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας: Ευχές για το Πάσχα

17:26 15/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Με αφορμή το Πάσχα, η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, εξέδωσε γραπτό μήνυμα, το οποία έχει ως εξής:

«Με αφορμή τις μέρες των γιορτών εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής σας στέλνω τους χαιρετισμούς και την Αλληλεγγύη μας που τόσο χρειάζεται σε όλους μας, σ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που περνάμε.

Είμαστε δίπλα σας και έτοιμοι να προσφέρουμε την αγάπη μας, τη φροντίδα μας και τη βοήθεια σε όποια και όποιον τυχόν τη χρειαστεί.

Κατανοούμε την άσχημη ψυχολογική κατάσταση

που ίσως όλοι μας μπορεί να έχουμε, λόγω των περιοριστικών μέτρων, αλλά πρέπει να τα υπομείνουμε προκειμένου να βγούμε υγιείς και δυνατοί για τη συνέχεια, που όλοι αναγνωρίζουν και προβλέπουν ότι θα είναι πολύ άσχημη οικονομικά για τη χώρα μας και για μας τους ίδιους.

Το κόμμα μας, ο πρόεδρος μας και τα στελέχη μας, κατέθεσαν τις προτάσεις μας προκειμένου να αποφύγουμε τα χειρότερα, αλλά οι κυβερνώντες «αγρόν ηγόρασαν» όπως χαρακτηριστικά λέει ο λαός μας!

Με την ευκαιρία θέλουμε να σας κάνουμε γνωστό πως ενεργοποιήσαμε την ηλεκτρονική μας σελίδα στο fb, που ονομάζεται ΣΥΡΙΖΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, για την όποια συμβολή της στην υπεύθυνη και έγκαιρη ενημέρωσή σας και σας παρακαλούμε να την επισκέπτεστε για να αποκτήσει κύρος, νόημα και ρόλο.

Τελειώνοντας σας ευχόμαστε ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ, να περάσετε μαζί με τους δικούς σας Ανθρώπους».
φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα