Συνέργειες μεταξύ νοσοκομείου Έβρου και δήμου Ορεστιάδας

12:36 26/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε συνέργειες θα προχωρήσει το νοσοκομείο Διδυμοτείχου και ο δήμος Ορεστιάδας, προς την κατεύθυνση αναβάθμισης των κτιριακών υποδομών του Κέντρου Ψυχικής Υγείας Ορεστιάδας και ενίσχυσης της στελέχωσης του Κέντρου Φυσικής Ιατρικής Αποκατάστασης (πρώην ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ), μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας.
Οι δύο δομές, που λειτουργούν υπό την εποπτεία του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, περιλαμβάνονται στο σχέδιο δράσης που από κοινού αποφάσισαν η διοίκηση του νοσοκομείου και ο δήμος Ορεστιάδας. Εν τω μεταξύ, εχθές ο αναπληρωτής

διοικητής του νοσοκομείου Διδυμοτείχου, Στέφανος Καρακόλιας, συμμετείχε στη 2η Συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΑΜΘ 2014-2020, στη διάρκεια της οποίας έγινε ενημέρωση για τους ελεύθερους πόρους του προγράμματος που αφορούν τον τομέα της Υγείας. Ο κ. Καρακόλιας σημείωσε μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Ορεστιάδας ότι η διοίκηση των δύο νοσοκομείων του Έβρου θα διεκδικήσει συντονισμένα μερίδιο από τους πόρους αυτούς, προτάσσοντας, ειδικά για τη νοσηλευτική μονάδα του Διδυμοτείχου, την αγορά νέου εξοπλισμού και την ενεργειακή της αναβάθμιση, με φωτοβολταϊκά συστήματα.

Σύνταξη: Χρυσούλα Σαμουρίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα