Συνεργασία των εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών ΟΛΜΕ-ΔΟΕ-ΟΙΕΛΕ

17:56 19/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοινή σύσκεψη πραγματοποίησαν την Παρασκευή 19/1 οι ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με την ομοσπονδία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών.

Όπως αναφέρει η ΟΙΕΛΕ: «Συζητήθηκαν κρίσιμα ζητήματα που αφορούν το χώρο της εκπαίδευσης και αναγνωρίστηκε η αναγκαιότητα για κοινές δράσεις και συναντήσεις σε ετήσια βάση, ώστε να καταγράφονται τα προβλήματα και να χαράσσεται μια κατά το δυνατόν κοινή πορεία του οργανωμένου κινήματος της εκπαίδευσης.

Η ΟΙΕΛΕ

κατέθεσε στην κοινή σύσκεψη κείμενο θέσεων, το οποίο θα συζητηθεί στα Δ.Σ. των δύο άλλων Ομοσπονδιών να γίνει αντικείμενο επεξεργασίας και να γίνει μια προσπάθεια καταγραφής κοινών θέσεων. Σύντομα θα εκδοθεί κοινή ανακοίνωση των τριών Ομοσπονδιών για τη σημερινή συνάντηση».

Κινητικότητα

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 20/1/2018 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ (οι οποίες έχουν ήδη πραγματοποιήσει γενικές συνελεύσεις) και θα συζητηθεί η πορεία του κλάδου για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Επίσης από τη Δευτέρα 22/1 με απόφαση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, ξεκινούν γενικές συνελεύσεις των συλλόγων – μελών της.

Σχετικές ειδήσεις:

Στις 19/1 η σύσκεψη των ΟΙΕΛΕ-ΔΟΕ-ΟΛΜΕ

OΛΜΕ: Συγκαλεί Γενική Συνέλευση προέδρων των ΕΛΜΕ

ΔΟΕ: Κάλεσε έκτακτες γενικές συνελεύσεις λόγω αναμονής νομοσχεδίου

Συνάντηση για την Προσχολική Αγωγή ζητάει η ΔΟΕ

OIEΛΕ: Αίτημα συνάντησης προς τον Υπουργό Παιδείας

Keywords
Τυχαία Θέματα