Συνελήφθη 27χρονος Αλβανός με 25 κιλά κάνναβης

14:29 16/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνελήφθη χθες το βράδυ στο 10 χλμ της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Τρικάλων, ένας 27χρονος Αλβανός κατηγορούμενος για εισαγωγή στη Χώρα, διακίνηση, κατοχή κάνναβης, καθώς και παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Συγκεκριμένα, στο 3ο χλμ της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν ένα Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν με κατεύθυνση τη Λάρισα.

Ο 27χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών σήμα και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, προσπάθησε να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη και ο οδηγός ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.
Στην κατοχή του δράστη, αλλά και κατά την έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•δύο ταξιδιωτικοί σάκοι με πενήντα νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 25 κιλά κάνναβης.
•δώδεκα ναρκωτικά δισκία,
•το χρηματικό ποσό των 175 ευρώ και
•τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, ο 27χρονος είχε προμηθευτεί τις ναρκωτικές ουσίες από την Αλβανία με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στο εσωτερικό της Xώρας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα