Συνέδριο για την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας των παραγωγικών δυνάμεων

17:38 10/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Νέες μεθοδολογίες για την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας, παρουσιάζονται στο συνέδριο “Incentive for Global & Local Growth”. Στο νέο μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, είναι απαραίτητη τη συνύπαρξη του τοπικού (Local) με το παγκόσμιο (Global), και αναγκαία η εξειδικευμένη επιμόρφωση των στελεχών. Πυλώνες για την επιτυχία αποτελούν η Επίγνωση του πολιτισμικού μας υπόβαθρου και η Εξοικείωση με διαφορετικές κουλτούρες με επιστημονικό και τεκμηριωμένο τρόπο.

Η Executive Options

θεωρεί πολύ σημαντικό το νέο μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, το οποίο καθιστά απαραίτητη τη συνύπαρξη του τοπικού (Local) με το παγκόσμιο (Global), προβάλλοντας την αναγκαιότητα εξειδικευμένης επιμόρφωσης των στελεχών, στη βάση του προτύπου »Intercultural Management Model». Δίνοντας μεγάλη σημασία στον τομέα της επιχειρηματικότητας, παρουσιάζει τις νέες μεθοδολογίες για την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας των παραγωγικών δυνάμεων της χώρας, στο συνέδριο με τίτλο »Incentive for Global & Local Growth».

Η συνεδριακή αυτή πρωτοβουλία, στοχεύει στη προβολή όλων αυτών των στρατηγικών επενδυτικών συνεργασιών ανάμεσα σε ΔΕΚΟ, Πολυεθνικές Επιχειρήσεις, Κοινωνικούς Εταίρους και Παραγωγικές Δυνάμεις, ως δημιουργικό στοιχείο μιας επιχειρησιακής πολιτισμικής συνύπαρξης (Global Business Mindset).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν την Τετάρτη, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στις 09:30, ενώ περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο www.executiveoptions.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα