Συνεχίζονται οι πολυποίκιλες δράσεις του ΚΕΘΕΑ σε διάφορες πόλεις

17:54 9/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η μάχη ενάντια στις εξαρτήσεις δεν σταματάει αντίθετα εξαπλώνεται, όπως προκύπτει από τις συνεχείς δράσεις του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.

Στη Ρόδο από το ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ

Σειρά παρεμβάσεων πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης στη Ρόδο πραγματοποιεί το Συμβουλευτικό Κέντρο Ρόδου και ο Τομέας Πρόληψης του ΚΕΘΕΑ σε συνεργασία με τις μονάδες του ΚΕΘΕΑ

ΑΡΙΑΔΝΗ που λειτουργούν στην Κρήτη, για μία εβδομάδα κατά το διάστημα 12-16/03/2018. Στόχος η αγωγή και υποστήριξη της κοινότητας, ώστε να προληφθούν και να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σε σχέση με τη χρήση νόμιμων και παράνομων ουσιών.

Στο παραπάνω πλαίσιο θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά –βιωματικά εργαστήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις, στα Σώματα Ασφαλείας και στους κοινωνικούς φορείς του νησιού καθώς και ενημερωτικές παρεμβάσεις σε εκπαιδευτικές κοινότητες.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ στη Ρόδο παρέχει ολοκληρωμένη θεραπευτική παρέμβαση στα ίδια τα άτομα που έχουν θέματα εξάρτησης νόμιμων ή παράνομων ουσιών αλλά και στα μέλη της οικογένειάς τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία: Συμβουλευτικό Κέντρο Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, τηλ. 22410 20343

Στην ΑθήναΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ

Όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της Διάβασης: «Το Σάββατο 10 Μαρτίου (θα έχει και πολύ ωραίο καιρό, Ανοιξιάτικο), θα φιλοξενήσουμε στο χώρο του Πολιτιστικού Στεκιού την πέμπτη συνάντηση του βιωματικού εργαστηρίου προφορικής λογοτεχνίας και αφήγησης «Παραμύθια ενάντια στην εξάρτηση» με τον Δρ. Στέλιο Πελασγό.

Το εργαστήρι ξεκινά στις 11.00 και διαρκεί έως τις 14.00. Δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή σε όλες τις ημερομηνίες πραγματοποίσης, κάθε συνάντηση είναι ανεξάρτηση από την άλλη. Το έργαστήριο έχει κόστος αλλά ο κύριος Πελασγός έχει όλη την καλή διάθεση να διαπραγματευτεί το κόστος σε ειδικές περιπτώσεις».

Στην Ήπειρο

Παράσταση ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ: «Αντίκρυ στην απάθεια την παραίτηση και τον κοινωνικό αποκλεισμό αντιτάσσουμε έναν πιο ανθρώπινο και ουσιαστικό τρόπο ζωής. Αυτόν της επικοινωνίας, της αλληλεγγύης, της ομαδικότητας, της δημιουργικότητας».

The post Συνεχίζονται οι πολυποίκιλες δράσεις του ΚΕΘΕΑ σε διάφορες πόλεις appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα