Συνεχίζεται η κακοκαιρία με ανέμους, καταιγίδες και χαλάζι

10:48 28/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τοπικές βροχές και καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές, αναμένονται την Τρίτη 28 Αυγούστου 2018 στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο.

Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από τα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα προλέπονται νεφώσεις που τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες μέχρι τις απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Βελτίωση

αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυναίνεται από 22 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές, με βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και στο Θερμαϊκό τις πρωινές ώρες έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 21 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο Τέταρτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες με σταδιακή βελτίωση στα Δωδεκάνησα και την Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο πιθανόν πρόσκαιρα 7 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: ΕΜΥ, ΕΡΤ

Σχετική είδηση: Η καταιγίδα προκάλεσε ζημιές σε 5.000 στρέμματα στον Τύρναβο

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα