Συνάντηση Βουλγαράκη με νέα Κοσμητεία Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών ΤΕΙ Κρήτης

10:46 13/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκε χθες, ο Κοσμήτορας της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών του TEI Κρήτης, Αν. Καθηγητής κ. Ιωάννης Βαρδιάμπασης, συνοδευόμενος από τους Αν. Καθηγητές κ. Αντώνιο Κωνσταντάρα, Πρόεδρο του Τμήματος Ηλεκτρονικών Μηχανικών, και κ. Εμμανουήλ Μαραβελάκη, Πρόεδρο του Τμήματος Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος.
Ο Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τα Μέλη της Κοσμητείας για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στο

έργο τους, ενώ ο Κοσμήτορας από την πλευρά της Σχολής εξέφρασε τον σημαντικότατο ρόλο της Αντιπεριφέρειας στην ανάπτυξη της Σχολής, αναφερόμενος στην ήδη καλή και δοκιμασμένη συνεργασία τους.
Ιδιαίτερα συζητήθηκε το θέμα της στέγασης των φοιτητών του ΤΕΙ στα Χανιά και υπήρξε απόλυτη συναντίληψη ότι η δημιουργία φοιτητικής εστίας αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας.
Ο κ. Βουλγαράκης εξέφρασε την συμπαράστασή του και την στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων σε όποια μελλοντικά αιτήματα της Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών και του ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συνάντηση Βουλγαράκη, Κοσμητεία Σχολής Εφαρμοσμένων Επιστημών ΤΕΙ Κρήτης,synantisi voulgaraki, kosmiteia scholis efarmosmenon epistimon tei kritis