Συμβολαιογράφοι: Ο σημερινός αναβληθείς πλειστηριασμός αφορούσε υψηλή οφειλή

17:44 21/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Υψηλή οφειλή αφορούσε ο πλειστηριασμός για τον οποίο συλλογικότητες εξέφρασαν την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου τη δυσαρέσκεια τους με τις συνήθεις πλέον μεθόδους διατάραξης της κοινωνικής ειρήνης , πρωτοστατούντος προσώπου με κορυφαίο πολιτειακό ρόλο στο παρελθόν», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου – Δωδεκανήσου.

Αφορμή για την παρέμβαση του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου στάθηκε νωρίτερα η ένταση που προκλήθηκε

έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Ακαδημίας όταν δυνάμεις των ΜΑΤ απέκλεισαν την είσοδο των συγκεντρωμένων στο γραφείο του συμβολαιογράφου. Εκεί, ήταν η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο γραμματέας του Π.Σ. της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και εκπρόσωποι συλλογικοτήτων.

#td_uid_1_5a8ddeca139f9 .td-doubleSlider-2 .td-item1 { background: url( 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a8ddeca139f9 .td-doubleSlider-2 .td-item2 { background: url( 0 0 no-repeat; } #td_uid_1_5a8ddeca139f9 .td-doubleSlider-2 .td-item3 { background: url( 0 0 no-repeat; } 1 of 3

Στην ανακοίνωσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών – Πειραιώς – Αιγαίου – Δωδεκανήσου προσθέτει ότι για την αναβολή του επίμαχου πλειστηριασμού είχαν ενημερωθεί όλοι οι νόμιμοι εμπλεκόμενοι και ότι ο πλειστηριασμός θα επαναληφθεί.

«Για την αναβολή είχαν ενημερωθεί όλοι οι νόμιμοι εμπλεκόμενοι από την περασμένη Παρασκευή και ο πλειστηριασμός θα διενεργηθεί εν ευθέτω χρόνο.Για μια ακόμα φορά διαπιστώνουμε ότι συλλογικότητες με τη γνωστή πλέον συμπεριφορά τους δεν προσδίδουν κάτι ουσιαστικό στο κοινό συμφέρον. Με τον δρόμο που έχουν επιλέξει το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετική είδηση:Αποκλειστικά ηλεκτρονικοί θα είναι οι πλειστηριασμοί από σήμερα

Keywords
Τυχαία Θέματα