Συλλαλητήριο την Πέμπτη στην Τρίπολη

11:08 12/12/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Κάλεσμα σ’ όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου τομέα, απ’ την εκτελεστική γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, με αφορμή την πανελλαδική, πανεργατική απεργία της Πέμπτης.

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι, διεκδικούμε την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου, μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας, αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, μόνιμους διορισμούς στα οργανικά κενά, κατάργηση της τροπολογίας για την αξιολόγηση και καμία αλλαγή στον συνδικαλιστικό

νόμο», δήλωσε απ’ την Τρίπολη, το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ, κ. Γρηγόρης Καλομοίρης, σε συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Όλες και όλοι στην 24ωρη απεργία. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα και μετά την Πέμπτη και μετά τα μέτρα που είναι να ψηφιστούν».

Τοποθετήσεις με αφορμή την απεργία, έκανε και ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος, κ. Κώστας Μαρκόπουλος, όπως επίσης και η κ. Διαμάντω Σαραντοπούλου (εκπρόσωπος σωματείου εργαζομένων στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο).

Στην συνέντευξη Τύπου, παρευρέθηκε και ο γραμματέας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Αρκαδίας, κ. Δημήτρης Μακαρούνης.

* Το συλλαλητήριο της Τρίπολης, την Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου, θα γίνει στις 10.30 το πρωί, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα