Στον θεσσαλικό κάμπο από τη Δευτέρα 8/4 το βαν του Ποταμιού με τον Σταύρο Θεοδωράκη

00:04 8/4/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο Βόλο θα βρεθεί αύριο Δευτέρα 8 Απριλίου 2019, το βαν του Ποταμιού και ο Σταύρος Θεοδωράκης, στο πλαίσιο επισκέψεων σε όλες τις πόλεις της Θεσσαλίας και με σκοπό να μάθουν από τις καλές πρακτικές και την τεχνογνωσία που έχουν αναπτύξει Θεσσαλοί σε τομείς όπως η έρευνα, η καινοτομία, οι σύγχρονες γεωργικές μονάδες, η πρότυπη επιχειρηματικότητα, η εξωστρέφεια, ο πολιτισμός και ο ποιοτικός και εναλλακτικός τουρισμός.

Πρώτος

σταθμός του βαν στον θεσσαλικό κάμπο είναι τα Τρίκαλα, όπου ο επικεφαλής του Ποταμιού, θα συναντήσει τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου. Στην συνέχεια θα επισκεφτεί την Καλαμπάκα και την Καρδίτσα όπου θα συναντηθεί με στελέχη του Κινήματος και παράγοντες της τοπικής κοινωνίας.

Το απόγευμα της Δευτέρας θα παραστεί στην εκδήλωση του Κινήματος «Όλη η Ευρώπη ένα Ποτάμι» που θα γίνει στις 8:00 μ.μ. στο «Xenia Hotel». Ομιλητές θα είναι εκτός από τον Επικεφαλής, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου με τον συνδυασμό «Βόλος-Ανατροπή-Δημιουργία», Απόστολος Παπαδούλης και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Αβραμίδης Παντελής και Χειμωνάς Θανάσης.

Την Τρίτη στις 9 Απριλίου θα επισκεφθεί τη Λάρισα και χωριά του νομού όπου θα συναντηθεί με στελέχη του Κινήματος και παράγοντες της τοπικής κοινωνίας. Το μεσημέρι (12:30 μ.μ.) θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στο Divani Palace. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη.

Το απόγευμα της Τρίτης θα παραστεί στην εκδήλωση του Κινήματος «Όλη η Ευρώπη ένα Ποτάμι. Πως το Εθνικό συναντά το Ευρωπαϊκό» που θα γίνει στις 7:00 μ.μ. στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας. Ομιλητές, εκτός από τον Επικεφαλής, θα είναι οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές, Κωνσταντινίδης Γιάννης, Σιδηροπούλου Κλεοπάτρα και Τσίκας Θεόδωρος.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα