Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κώστας Γιαννόπουλος

16:03 4/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τη βοήθεια του προέδρου της Δημοκρατίας, για να αντιμετωπιστούν άμεσα φορολογικά ζητήματα, του Χαμόγελου του Παιδιού, ζήτησε ο Κώστας Γιαννόπουλος κατά τη σημερινή συνάντησή τους, για τη δράση του οργανισμού, το α’ εξάμηνο. Όπως επεσήμανε ο κ.Προκόπης Παυλόπουλος, το θέμα αυτό προβλέπεται από το Σύνταγμα και θα αντιμετωπιστεί.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τον πρόεδρο

του Χαμόγελου του Παιδιού ότι θα έχει την συμπαράσταση στον αγώνα που δίνει και πιο συγκεκριμένα ο Προκόπης Παυλόπουλος εξήγησε ότι «Η πολιτική του κράτους και ιδίως η φορολογική να είναι ανάλογη με αυτό που ταιριάζει στον ρόλο, όλων αυτών των οργανώσεων. Και το λέω αυτό, διότι, η ειδική μεταχείριση, ιδιαίτερα στα θέματα της φορολογίας, είναι συνταγματική επιταγή. Το Σύνταγμα ορίζει στο άρθρο 4 ότι συμβάλλουν οι Έλληνες –φυσικά ή νομικά πρόσωπα- στα δημόσια βάρη ανάλογα με τις δυνάμεις τους και ανάλογα βεβαίως με την αποστολή την οποία έχει καθένας».

Από την πλευρά του ο Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε «πως Του Χαμόγελο του Παιδιού δεν είναι τίποτα άλλο από όλον αυτόν τον κόσμο που συμμετέχει, τους εθελοντές μας, το προσωπικό», επισημαίνοντας παράλληλα το μεγάλο πρόβλημα που δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι «Στα 22 χρόνια μας καλούμαστε να πληρώνουμε φόρους, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας και όλα αυτά «Προσπαθούμε να πείσουμε, υπάρχουν κάποια αυτιά που μας ακούνε, αλλά δεν υπάρχει η ολοκλήρωση της διάθεσης».

Πηγή: ΕΡΤ1

Keywords
Τυχαία Θέματα