Στον Ε65 τα τρακτέρ της Καρδίτσας- Στον Πλατύκαμπο το μπλόκο των Λαρισαίων

12:00 22/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Αυτή την ώρα στον Ε65 στο ύψος του Δέλτα Καρδίτσας συγκεντρώνονται οι αγρότες της Καρδίτσας με τα τρακτέρ τους και επικεφαλής τον Βαγγέλη Μπούτα, ανοίγοντας για τη Θεσσαλία τον «χορό» των αγροτικών κινητοποιήσεων.
Στη Λάρισα, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων καλεί τους αγρότες του Νομού να συγκεντρωθούν με τα τρακτέρ τους την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου στον κόμβο Πλατυκάμπου, προκειμένου να στήσουν μπλόκο.

Στόχος, όπως δήλωσε νωρίτερα στην ΕΡΤ

Λάρισας ο Ρίζος Μαρούδας, είναι το μπλόκο να στηθεί πάνω στη νέα Εθνική οδό Αθήνας-Θεσσαλονίκης. Η προσυγκέντρωση θα γίνει στην παλιά εθνική Λάρισας-Βόλου στη στροφή προς Αγιά.
«Είναι μονόδρομος ο αγώνας μας. Κανένας αγώνας δεν πήγε χαμένος. Η κατάσταση θα ήταν πολύ χειρότερη χωρίς τους αγώνες μας. Μπορέσαμε να ανακόψουμε την επίθεση, να εμποδίσουμε νέα μέτρα και να έχουμε και μερική ικανοποίηση κάποιων αιτημάτων μας που έδωσαν ανάσα να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε και να παράγουμε. Να μη ακούν οι αγρότες τις φωνές που θέλουν να υπονομεύσουν την ενότητα του αγροτικού κινήματος και που προπαγανδίζουν ότι τα μέτρα ψηφίστηκαν και δεν πρόκειται να γίνει τίποτα» ανέφερε ο πρ. της ΕΟΑΣΝΛ.

Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η ΕΟΑΣΛΝ είχε επαφές με τους αγρότες των «Τεμπών» προκειμένου να κατέβουν στις κινητοποιήσεις μαζί. Αν και συμφώνησαν στο πλαίσιο των αιτημάτων, διαφώνησαν ως προς το ποιος θα απευθύνει το κάλεσμα και μένει να δούμε αν τελικά βρουν τρόπο να συγκροτήσουν κοινό μέτωπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα