Στο στούντιο της ΕΡΤ Τρίπολης η πρόεδρος της ομάδας γυναικών Τρίπολης

17:58 8/3/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στο στούντιο της ΕΡΤ Τρίπολης βρέθηκε σήμερα η πρόεδρος του δ.σ. της ομάδας Γυναικών Τρίπολης, κ. Κυριακή Ανδριανοπούλου, με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

Η κ. Ανδριανοπούλου, μίλησε στην «Μεσημεριανή Ραδιοεφημερίδα» για το νόημα της ημέρας και για τα ζητούμενα που και σήμερα είναι πολλά για τις γυναίκες όλου του κόσμου.
«‘Ολα ξεκινούν απ’ το συγκεκριμένο σύστημα που υπάρχει. Απ’ εκεί αρχίζουν όλα τα δεινά. Πρέπει όλες οι γυναίκες να οργανωθούν στα σωματεία

και να απαιτήσουν αγωνιστικά, αλλαγές και βελτιώσεις», τόνισε-μεταξύ άλλων-η κ. Ανδριανοπούλου.
Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας, η κ. Ανδριανοπούλου, γνωστοποίησε ότι το Σάββατο 11 Μαρτίου 2017, θα οργανωθεί εκδήλωση μνήμης και τιμής για το γυναικείο κίνημα.
«Στις 7 το απόγευμα, σε καφέ της Πλατείας Άρεως της Τρίπολης, θα οργανώσουμε εκδήλωση με θέμα «μητρότητα-εργασία-ελεύθερος χρόνος», ενώ θα ακολουθήσει και προβολή ταινίας», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Ανδριανοπούλου.
Και κατέληξε:»Καλούμε όλες τις γυναίκες να παλέψουν μαζί μας για μία δημιουργική ζωή, με δικαιώματα στην εργασία, στην μητρότητα και στον ελεύθερο-δημιουργικό χρόνο».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς

Keywords
Τυχαία Θέματα