Στο γραφείο της Περιφέρειας στην Ε.Ε. ο υπουργός

09:33 2/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την πρόθεσή του να αναλάβει πρωτοβουλίες, σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ώστε να αναδειχθούν και να αντιμετωπιστούν τα ιδιαίτερα προβλήματα των νησιωτικών περιοχών της Ελλάδας, εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, επισκεπτόμενος το γραφείο της Περιφέρειας Κρήτης στις Βρυξέλλες.

Ο

κ. Κουρουμπλής ενημερώθηκε για το έργο και τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς και για τη συμμετοχή της σε ευρωπαϊκά δίκτυα και προγράμματα, από τον αρμόδιο Περιφερειακό Σύμβουλο, Γιώργο Αλεξάκη και τον Δημήτρη Ανδρούτσο, εκπρόσωπο της Περιφέρειας Κρήτης στις Βρυξέλλες.
Η Γενική Γραμματέας της CRPM, Ελένη Μαριάνου, ενημέρωσε τον Υπουργό για τον ρόλο του δραστήριου οργανισμού των Ευρωπαϊκών Περιφερειών σε θέματα που αφορούν τη νησιωτικότητα.
Ο κ. Κουρουμπλής, ευχαρίστησε για την ενημέρωση και συνεχάρη την Περιφέρεια Κρήτης για τη σημαντική δράση της.
Τη δρομολόγηση πλοίου ασφαλείας ζητούν οι παραγωγοί πρώιμων κηπευτικών της Ιεράπετρας, εάν συνεχιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, εκφράζοντας φόβους για παραμονή των προϊόντων τους στις αποθήκες.
Για το λόγο αυτό είχαν χθες συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη, Θεανώ Βρέντζου- Σκορδαλάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Περιφέρειας, Ε Ε,perifereias, e e