Στη φυλακή για το εργαστήριο κάνναβης

13:41 9/2/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια Ηρακλείου οι δύο 47χρονοι από το Τυμπάκι για τα 19 κιλά κάνναβη που εντοπίστηκαν σε κλειστό κατάστημα, το οποίο είχε μετατραπεί σε εργαστήριο επεξεργασίας ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο αρνήθηκαν τις κατηγορίες. Ο σύζυγος αστυνομικού και φερόμενος ως ενοικιαστής του καταστήματος, όπου εντοπίστηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, υποστήριξε ότι ναι μεν το νοίκιασε, αλλά στην συνέχεια δεν είχε καμία σχέση με αυτό και το είχε παραχωρήσει στον συγκατηγορούμενό του. Επίσης, ανέφερε ότι ο ίδιος είχε πλήρη άγνοια για ό,τι

συνέβαινε στο χώρο, που είχε μετατραπεί σε εργαστήριο. Ο δεύτερος εκ των συλληφθέντων αρνήθηκε ότι είχε άμεση σχέση με τα ναρκωτικά, ισχυριζόμενος ότι είχε αναγκαστεί να παραχωρήσει το χώρο σε δύο άλλα άτομα Αλβανικής υποκοόητητας. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε, σε αυτά τα άτομα ανήκαν τα ναρκωτικά, ενώ ο ίδιος δήλωσε ότι ήξερε μεν τι συνέβαινε, αλλά δεν είχε άλλη σχέση με την υπόθεση.
Εναντίον τους, ο εισαγγελέας Ηρακλείου έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από κοινού, υπό τη μορφή της κατοχής και της πώλησης, κατ’ επάγγελμα, με προσδοκόμενο όφελος που υπερβαίνει τις 75.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα