Στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ. στη Σκιάθο καταγγέλλει η Τ.Ε. Μαγνησίας του ΚΚΕ

12:05 4/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Για επιθέσεις λεκτικές και τηλεφωνικές εναντίον του επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Σκιάθο, αλλά και υποψηφίων συμβούλων κατηγορεί στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στο νησί, η Τομεακή Επιτροπή Μαγνησίας του ΚΚΕ.

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνει τα εξής:

«Είναι γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Σκιάθο τυγχάνει αποδοχής από μεγάλο κομμάτι των κατοίκων της Σκιάθου, γιατί αποτελείται από ανθρώπους

αγωνιστές, τίμιους συνδικαλιστές και πρωτοπόρους στο χώρο που δραστηριοποιούνται. Αυτό μάλιστα, επιβεβαιώθηκε με την μαζικότατη συμμετοχή στην εκδήλωση παρουσίασης του υποψηφίου Δημάρχου Βάιου Καρπέτα και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Τάσου Τσιαπλέ.

Αυτό το γεγονός έχει δημιουργήσει ανησυχία και πανικό σε στελέχη των άλλων κομμάτων και παρατάξεων στο νησί. Αρχικά εκδηλώθηκε με σκίσιμο αφισών μέσα στη νύχτα από «αγνώστους» και με συκοφαντικές «ανώνυμες» επιθέσεις μέσα από το διαδίκτυο.

Τις τελευταίες μέρες συγκεκριμένα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στη Σκιάθο έχουν εξαπολύσει μια ξεδιάντροπη επίθεση βασισμένη σε ψέματα και απειλές. Επιτίθενται λεκτικά και τηλεφωνικά στον επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης αλλά και σε μέλη του ψηφοδελτίου, σε μέλη και στελέχη του ΚΚΕ. Διαδίδουν συκοφαντίες, απειλούν ότι μέσω των κομματικών τους μηχανισμών θα προκαλέσουν την «απόλυση» από τη δουλειά τους, ότι θα τους «σβήσουν» από το νησί, προσπαθούν να προκαλέσουν προβλήματα στην εργασία και την προσωπική τους ζωή.

Οι λαϊκές οικογένειες της Σκιάθου, βέβαια, γνωρίζουν πολύ καλά ότι στους κομμουνιστές και στους αγωνιστές δεν πιάνουν οι απειλές. Έχουν πείρα από τις παλιές γνωστές αυριανίστικες μεθόδους που βγαίνουν πάλι στην επιφάνεια από τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ στο νησί. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στην προσπάθειά τους να ξεπλυθούν από τα βάναυσα και αντιλαϊκά μέτρα τα οποία υλοποίησαν και στηρίζουν ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση, έχουν απέναντί τους το ΚΚΕ, τη Λαϊκή Συσπείρωση στο δημοτικό συμβούλιο. Αυτό είναι που τους πονάει και μεταχειρίζονται τις πιο βρώμικες μεθόδους, τα ψεύδη, τις προβοκάτσιες.

Η ευθύνη δε βαραίνει ατομικά τα συγκεκριμένα στελέχη, η Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ στη Μαγνησία να τοποθετηθεί στην πράξη για τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα. Σε διαφορετική περίπτωση σημαίνει ότι τα παραπάνω αποτελούν συγκεκριμένη οδηγία που στοχοποιεί το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση. Καλούμε τους Σκιαθίτες και τις Σκιαθίτισσες, ιδίως όσους θεωρούν τον εαυτό τους προοδευτικό, που δεν ανέχονται αυτές τις μεθόδους, να τις καταδικάσουν με τον καλύτερο τρόπο: με συμπόρευση και ενίσχυση του ΚΚΕ παντού!»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα