Σπ.Γαλιατσάτος: Σε εξέλιξη η καμπάνια της ΠΙΝ στον Καναδά

13:18 8/1/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

«Από τις αρχές του περασμένου Νοέμβρη, έχει ξεκινήσει μεγάλη τηλεοπτική καμπάνια από την ΠΙΝ στο τηλεοπτικό πρόγραμμα ‘LAVAL & MONTREAL ODYSSEY TV’, η οποία απευθύνεται στον Απόδημο Ελληνισμό», επισημαίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων, υπεύθυνος Τουρισμού-Νησιωτικής Πολιτικής, Σπ. Γαλιατσάτος.

«Παρουσιάζονται video τα οποία εναλλάσσονται κάθε βδομάδα και τα οποία εμφανίζουν τα νησιά ως

ενιαίο προορισμό, αλλά και ταυτόχρονα προβάλλουν το κάθε νησί χωριστά. Ενδιάμεσα των προβολών αυτών, υπάρχουν 4λεπτα και 5λεπτα με παρουσιαστές, οι οποίοι αναφέρονται στην ιστορία, στις ομορφιές, στα αξιοθέατα, στην κουλτούρα, στη μουσική, στα λαογραφικά στοιχεία, ενημερώνοντας και προσελκύοντας έτσι τον Απόδημο Ελληνισμό στον Καναδά», αναφέρει.

«Με το γεγονός της σύνδεσης των νησιών μας με Διεθνείς αεροπορικούς κόμβους της Ευρώπης όπως το ‘Heathrow’ του Λονδίνου και το ‘Frankfurt international’ της Φρανκφούρτης, παρέχεται τόσο στους ομογενείς όσο και σε άλλους επισκέπτες από την Αμερική, τον Καναδά, την Αυστραλία και άλλα μέρη υπερπόντια, την ευκαιρία να μας επισκεφτούν ανετότερα και συντομότερα», προσθέτει.

Keywords
Τυχαία Θέματα