Σοβαρές υλικές ζημιές στον Δήμο Γαλατσίου από το πρωτοφανές καιρικό φαινόμενο

23:16 14/10/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μεγάλες υλικές καταστροφές, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες, σημειώθηκαν στο Δήμο Γαλατσίου από τους σφοδρούς ανέμους και την ισχυρή βροχή, του πρωινού της Τρίτης 13/10.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Γαλατσίου σε ανακοίνωσή του: «Ειδικότερα, στο Γαλάτσι είχαμε πολλές υλικές ζημιές σε διάφορα σημεία της πόλης, τόσο σε σπίτια, όσο και σε αυτοκίνητα, καθώς και στο 7ο Δημοτικό Σχολείο και 10ο Νηπιαγωγείο, στα οποία οι ζημιές σημειώθηκαν κυρίως στον περιβάλλοντα χώρο.

Από νωρίς το πρωί συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου βρίσκονται

σε όλες τις γωνιές της πόλης για να αποκαταστήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τις ζημιές που έχουν προκληθεί.

Από τη σφοδρότητα της βροχόπτωσης και του αέρα έχει υποστεί σοβαρές ζημιές το Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο (ΠΑΛΑΙ), καθώς ο άνεμος ήταν τόσο σαρωτικός που δυστυχώς ξηλώθηκε ένα κομμάτι της σκεπής.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου, Γιώργος Μαρκόπουλος με τα συνεργεία του Δήμου, συνοδευόμενος από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤ.Α.Δ.), κ. Στέφανο Βλαστό και το τεχνικό επιτελείο της ΕΤ.Α.Δ, συναντήθηκαν στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο (ΠΑΛΑΙ) για να συζητήσουν το άμεσο σχέδιο αποκατάστασης του.

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου, της Πολιτικής Προστασίας, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας, οι οποίοι απέδειξαν για ακόμα μια φορά πως όταν καλεί το καθήκον, δεν υπάρχουν ωράρια, δεν υπάρχουν δυσκολίες παρά μόνο αλληλεγγύη!».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα