Σέρρες: Ν.Παναγιωτόπουλος: «Ο Πρωθυπουργός ζει σε εικονική πραγματικότητα»

13:41 2/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε από τις Σέρρες ο βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Νίκος Παναγιωτόπουλος από τις Σέρρες το μεσημέρι της Παρασκευής. Τα οικονομικά της χώρας πάνε από το κακό στο χειρότερο είπε ο βουλευτής Καβάλας συμπληρώνοντας «Ο Πρωθυπουργός περιγράφει μια μαγική εικόνα και ζει σε μια εικονική πραγματικότητα ότι όλα είναι καλά και θα πάνε καλύτερα, η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και οι προοπτικές πολύ

χειρότερες» είπε ο κ. Παναγιωτόπουλος συμπληρώνοντας πως οι υποσχέσεις του κ. Τσίπρα ήταν πολλές και διαψεύτηκαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα υποστήριξε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πολύ φειδωλός στις υποσχέσεις του «Πέρυσι στη ΔΕΘ ανακοίνωσε κάποιες παρεμβάσεις, φορολογικής φύσεως που ήταν πολύ στοχευμένες, υπολογισμένες και τεκμηριωμένες και φέτος έγινε το ίδιο».
Προηγήθηκε επίσκεψη στις φυλακές Νιγρίτας όπου συζήτησε με τον Δ/ντή και τους υπαλλήλους οι οποίοι του μετέφεραν την αναγκαιότητα πρόσληψης προσωπικού ενόψει της λειτουργίας της νέας πτέρυγας ανάγκη που επισήμανε και ο ίδιος και μάλιστα ταχύτατα. Ακολούθησε επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο όπου συναντήθηκε ε και περιηγήθηκε από τον Πρόεδρο Πρωτοδικών και συναντήθηκε με τη Διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου. Ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε πως το νούμερο 1 των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν είναι το ασφαλιστικό με υψηλές εισφορές που μετατρέπει την άσκηση επαγγέλματος σε έναν αγώνα επιβίωσης. Όσο για το δικαστικό Μέγαρο είπε πως είναι σε καλή κατάσταση , είναι όμως ένα παλιό κτίριο το οποίο δε μπορεί να υποστηρίξει το μεγάλο όγκο των υποθέσεων.
Το βράδυ στις 7 παρέστη στα εγκαίνια της 3ης SEREXPO, ως εκπρόσωπος του προέδρου της ΝΔ.

Keywords
Τυχαία Θέματα