Σέρρες: Μιχάλης Τζελέπης: Η κρατικοποίηση του ΟΑΣΘ θα οδηγήσει σε πλήρες αδιέξοδο»

13:34 20/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Αυτό που πρέπει να γνωρίζουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης είναι ότι περνάμε πλέον από το ιδιωτικό κρατικοδίαιτο μονοπώλιο του ΟΑΣΘ, δυστυχώς σε ένα κρατικό μονοπώλιο του Υπουργείου Μεταφορών.
Η κρατικοποίηση που πάτε να επιβάλετε και ο τρόπος που πάτε να την κάνετε θα οδηγήσει σε πλήρες αδιέξοδο το συγκοινωνιακό έργο της Θεσσαλονίκης» υποστήριξε ο Βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης

στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Το μήνυμα, ως Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι ξεκάθαρο- είπε ο κ. Τζελέπης- συμπληρώνοντας «ζητάμε δημόσιες αστικές συγκοινωνίες, σύγχρονες, ευρωπαϊκές, που να σχεδιάζονται σε συνεργασία με τους ανθρώπους της πόλης της Θεσσαλονίκης, όπως η αυτοδιοίκηση, το εργατικό κέντρο και οι παραγωγικοί φορείς, οι οποίοι βιώνουν από πρώτο χέρι τις ανάγκες της πόλης κι όχι από τους αρεστούς του εκάστοτε Υπουργού. Γιατί και στα δύο όργανα τα οποία συστήνετε, και στον ΟΣΕΘ και στον ΑΣΥΘ, οι πέντε είναι διορισμένοι από το Υπουργείο, από τον εκάστοτε Υπουργό, και οι τέσσερις θα είναι απλώς διακοσμητικοί» είπε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο Σερραίος Βουλευτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα