Σέρρες: Έκκληση για την ανάρτηση της σημαίας

14:16 22/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Έκκληση για την ανάρτηση του εθνικού μας συμβόλου, της γαλανόλευκης σημαίας, την παραμονή και ανήμερα της εθνικής επετείους της 25ης Μαρτίου απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.

«Η 25η Μαρτίου, ημέρα ανωτέρων και ευγενών συμβολισμών για το έθνος μας και τον Χριστιανισμό, στέλνει το δικό της διαρκές μήνυμα για μια Ελλάδα

με περισσότερο φως.Καλούμαστε όλοι να τιμήσουμε την Εθνική μας Επέτειο, δίνοντας ο καθένας μας το δικό του παρόν, με μια κίνηση γεμάτη νόημα, αναρτώντας το Εθνικό μας σύμβολο, τη σημαία μας, στο μπαλκόνι, στο παράθυρο και στις προσθήκες των καταστημάτων την ημέρα της Εθνικής μας εορτής. Μια παράδοση που όλο και σβήνει. Σε καιρούς που η κοινωνία και το έθνος μας έχουν ανάγκη αναβίωσης των παραδόσεων και των θεσμών, ας «ντύσουμε» την πόλη μας στα γαλανόλευκα της και ας αναλογισθούμε στη θέα της σημαίας μας, τη δική μας θέση και ευθύνη, απέναντι στους ήρωες του 21, στα μεγάλα νοήματα της εποχής και στο μέλλον της πατρίδας μας», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο κ.Μωυσιάδης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα