Σέντρα στη Μπουντεσλίγκα: Το αδιαφιλονίκητο φαβορί και οι… άλλοι

18:35 13/8/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Με την Μπάγερν Μονάχου να θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση (και) του εφετινού τίτλου, ο οποίος θα είναι ο δέκατος διαδοχικός της, ανοίγει σήμερα (13/8, 21:30) η «αυλαία» της Μπουντεσλίγκα για την αγωνιστική περίοδο 2021-22, με τους Βαυαρούς να αντιμετωπίζουν στο Μενχενγκλάντμπαχ την Μπορούσια. Ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν θα καθίσει για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος στον πάγκο της FCB και θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα στη νέα σεζόν, ωστόσο πονοκεφαλιάζει για

τη στελέχωση της αμυντικής γραμμής των «κόκκινων».

Αυτό γιατί οι Παβάρ και Ερναντέζ βρίσκονται στη λίστα τραυματιών, ενώ ο Αλφόνσο Ντέιβις επέστρεψε πρόσφατα στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. Εάν συνυπολογιστεί σε αυτό η αποχώρηση των (αμυντικών) Νταβίντ Αλάμπα, Τζερόμ Μπόατενγκ και Χάβι Μαρτίνεθ, ο 34άχρονος τεχνικός καλείται να βρει άμεσα λύσεις στα μετόπισθεν.

Στο μεταξύ, οι υπόλοιπες ομάδες θα κάνουν ό,τι μπορούν για να εκθρονίσουν την Μπάγερν, με την Ντόρτμουντ και τη Λειψία να είναι οι βασικές υποψήφιες γι’ αυτό. Η Μπορούσια, με νέο προπονητή τον Μάρκο Ρόζε, υποδέχεται το Σάββατο (14/8) την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ενώ οι «ταύροι», με τον (σ.σ. διάδοχο του Νάγκελσμαν) Τζέσι Μαρς στην τεχνική ηγεσία τους, αναμετρώνται την Κυριακή εκτός έδρας με τη Μάιντς.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας του γερμανικού πρωταθλήματος:

Γκλάντμπαχ-Μπάγερν Μονάχου 13/8

Βόλφσμπουργκ-Μπόχουμ 14/8

Ουνιόν Βερολίνου-Λεβερκούζεν 14/8

Στουτγκάρδη-Γκρόιτερ Φιρτ 14/8

Άουγκσμπουργκ-Χοφενχάιμ 14/8

Αρμίνια Μπίλεφελντ-Φράιμπουργκ 14/8

Ντόρτμουντ-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 14/8

Μάιντζ-Λειψία 15/8

Κολωνία-Χέρτα Βερολίνου 15/8

sports.ert.gr.



Το άρθρο Σέντρα στη Μπουντεσλίγκα: Το αδιαφιλονίκητο φαβορί και οι… άλλοι εμφανίστηκε πρώτα στο ERT.GR.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σέντρα, Μπουντεσλίγκα,sentra, bountesligka