Σε βουλγαρική εταιρεία τα τέσσερα γεωτεμάχια στο Μαρμαρά Χαλκιδικής

12:17 4/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη βουλγαρική εταιρεία «ULTRASTROY EOOD» περνούν τα τέσσερα γεωτεμάχια, συνολικού εμβαδού 11.250 τετραγωνικών, στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής, καθώς όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ ολοκληρώθηκε η διαδικασία μεταβίβασής τους. Η εταιρεία είχε πλειοδοτήσει για τα ανωτέρω ακίνητα τον Ιανουάριο, στο πλαίσιο του ηλεκτρονικού διαγωνισμού (e-Auction), μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας www. e-publicrealestate.gr, προσφέροντας το ποσό των

3,1 εκατ. ευρώ, που υπερέβαινε κατά 49,79% την αποτίμηση των ακινήτων (2,07 εκατ. ευρώ) και την τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού.

Τα τέσσερα διακριτά γεωτεμάχια εκτιμάται ότι έχουν τουριστικό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι βρίσκονται κοντά στη βραβευμένη με γαλάζια σημαία ακτή του Νέου Μαρμαρά και παραπλεύρως της επαρχιακής οδού Νικήτης-Σάρτης.
Η δε πλειοδότρια εταιρεία, με έδρα τη Σόφια, δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών, με κύριο αντικείμενο την έρευνα, το σχεδιασμό και την ανέγερση κτηρίων οικιστικού και διοικητικού χαρακτήρα, ενώ στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- έργα για τη βουλγαρική κυβέρνηση αλλά και για την τοπική αυτοδιοίκηση στη γείτονα χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα