Σε κλίμα σύμπνοιας ΟΛΗ – Δήμος για τη χερσαία ζώνη

11:40 12/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Εποικοδομητική χαρακτήρισε ο Δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός και τη δεύτερη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, Απόλλωνα Φιλιππή, με αντικείμενο την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης στον Δήμο. Θα ακολουθήσει τρίτη συνάντηση, αφού πρώτα γνωμοδοτήσουν επί των νομικών και των τεχνικών ζητημάτων που ετέθησαν τα αρμόδια στελέχη του Δήμου και του Ο.Λ.Η.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Ηρακλείου ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Γιάννης Αναστασάκης, δήμος και ΟΛΗ εμφανίζουν σύμπνοια απόψεων σε μεγάλο βαθμό και σύντομα

αναμένεται να ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την παραχώρηση της χερσαίας ζώνης, που ήταν πάγιο αίτημα του δήμου Ηρακλείου.
Η χθεσινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε στον Ο.Λ.Η., διήρκεσε δυόμιση και πλέον ώρες και παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Πολεοδομίας, Γιάννης Ρασουλης, Τεχνικών Έργων, Γιάννης Αναστασάκης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοτικής Περιουσίας, Στέλλα Αρχοντάκη, η αντιπρόεδρος του Ο.Λ.Η., Αγγέλα Σμυρνάκη, υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου και του Ο.Λ.Η. Επίσης παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες», Βαγγέλης Σισαμάκης και οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων «Ενεργοί Πολίτες», Ηλίας Λυγερός και «Άμεση Δημοκρατία», Μόνα Αμανατίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα