«Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε – Σεβόμαστε το περιβάλλον»

17:34 15/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεχίζονται οι δράσεις εθελοντικού καθαρισμού, που πραγματοποιεί ο Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου – Loutraki Dive Club.

Πριν από λίγες ημέρες οι αυτοδύτες, σε συνεργασία με την Πολιτιστική Κίνηση Κόρφου και το Τοπικό Συμβούλιο Κόρφου, δρστηριοποιήθηκαν με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν: «Απολογισμός κατάδυσης 396 κιλά ή 1147 τεμάχια ανθρώπινης ρύπανσης λιγότερα στον βυθό! Πλαστικά μπουκάλια, καπάκια καφέ, συσκευασίες φαγητού, σακούλες, κομμάτια πλαστικό, ελαστικά,

σχοινιά, πολλά παπούτσια, σωλήνες, παιχνίδια, ηλεκτρικοί πίνακες σκάφους (πέρασε η ζωή τους το αυτονόητο είναι να τους πετάξουμε στην θάλασσα…σωστά κύριοι με τις βάρκες και τα σκάφη ?) ….. κλπ ……. Η ομάδα μας απαρτιζόταν από 5 δύτες και στην ξηρά 3 του συλλόγου μας και 12 από την Πολιτιστική Κίνηση Κόρφου και το Τοπικό Συμβούλιο Κόρφου.

Έγινε καθαρισμός παραλίας και περιβάλλοντος χώρου στο σημείο. Ευχαριστούμε την Πολιτιστική Κίνηση Κόρφου και το Τοπικό Συμβούλιο Κόρφου για την πρόσκληση, την βοήθεια και την φιλοξενία! Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες! Προστατεύουμε αυτό που αγαπάμε Σεβόμαστε το περιβάλλον. Σταματάμε να ρυπαίνουμε !!! Κοινοποιήστε τις δράσεις μας, ευαισθητοποιήστε τους γύρω σας !!!!».

Πηγή φωτο: Όμιλος Αυτοδυτών Λουτρακίου / Loutraki Dive Club

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα