Προσωρινή διοίκηση δύο μηνών στην ΕΠΟ όρισε το Διαιτητικό Δικαστήριο (video)

17:02 12/10/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ΕΠΟ, καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου σύμφωνα με την οποία το ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο ορίζει προσωρινή διοίκηση διάρκειας δύο μηνών με αποστολή να διενεργήσει τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης.
Μεταξύ των ονομάτων της προσωρινής διοίκησης στην ΕΠΟ βρίσκονται γνωστά ονόματα,

σπουδαίοι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές όπως ο Μίμης Δομάζος, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Γιάννης Βαλαώρας, ο Νίκος Μαχλάς ενώ είναι και ο Πρόεδρος της Σούπερ Λίγκα Γιώργος Στράτος.
Στην προσωρινή διοίκηση δεν βρίσκεται ο Βίκτωρας Μητρόπουλος, ο οποίος όπως είναι γνωστό είχε κάνει την προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο και έγινε δεκτή από το Διαιτητικό Δικαστήριο.

Κοντονής: «Να παρέμβουν άμεσα FIFA και UEFA»

Την έντονη αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή προκάλεσε η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε ζητά την άμεση παρέμβαση τόσο της FIFA όσο και της UEFA αφού όπως υπογραμμίζει: «… μόνον η επιτροπεία με προσωρινή διοίκηση μακράς πνοής, που οι ίδιες θα διορίσουν, μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες υγιούς δραστηριότητας και επιχειρηματικότητας στο ελληνικό ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση του κ. Κοντονή αναλυτικά εδώ

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ

ΠΗΓH: sports.ert.gr
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: Ο Κοντονής ζήτησε την άμεση παρέμβαση των FIFA και UEFA, Την Παρασκευή αποφασίζουμε για Ελλάδα, Κουτσοκούμνης: «Την Παρασκευή ο φάκελος της Ελλάδας στην FIFA»

Keywords
Τυχαία Θέματα