«Πρωινή διαδρομή» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

10:37 18/5/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

-Τετραήμερες εκδηλώσεις απο σήμερα μέχρι την Κυριακή οργανώνει το Μουσείο της Τεγέας για μικρούς και μεγάλους με ελεύθερη είσοδο.

-47 προσλήψεις εντοπίστηκαν σε ερημική παραλία των Αντικυθήρων. Συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί διακινητές και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Νεάπολης Βοιών Λακωνίας.

-Δόθηκαν από την ΕΛΑΣ στη δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του 70χρονου που βίαζε την 34χρονη ανηψιά του που ήταν ΑΜΕΑ. Ο 70χρονος είχε γεννηθεί στο Νεοχώρι

Λακωνίας το 1947.

-«Πρόληψη και προαγωγή υγείας είναι το θέμα της ημερίδας που θα γίνει σήμερα στις 10.00 το πρωί στο Μουσικό σχολείο Τρίπολης.

-Συλλαλητήριο οργανώνει το ΠΑΜΕ στις 7.00 το βράδυ στην πλατεία Πετρινού στην ΤΡίπολη.

-48ωρη Πανελλαδική απεργία για τις 22,23 Μαΐου αποφασίστηκε απο την ΠΟΕ-ΟΤΑ.

-Γιορτή του Μάη και του Κερασιού στον Πλάτανο Κυνουρίας 27-28 Μαΐου.

-«Όλη η πόλη ένα μουσείο», με αυτό το σύνθημα το Ναύπλιο θα γιορτάσει αύριο την Ευρωπαϊκή νύχτα των Μουσείων με όλα τα μουσεία και τους χώρους τέχνης της πόλης να ανοίγουν τις πόρτες για το κοινό με ελεύθερη είσοδο και μουσικές εκδηλώσεις.

-Εθελοντική αιμοδοσία οργανώνει σήμερα το τμήμα ανθρωπιστικών σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Καλαμάτα.

-Ο Δημήτρης Κουτσούμπας θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση του ΚΚΕ στις 28 Μαΐου στις κατασκηνώσεις της Αγίας Μαρίνας στον Ταΰγετο.

-Το 8ο χορωδιακό θρησκευτικό φεστιβάλ Τρίπολης θα γίνει 19-20 Μαίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου.

-Αρχίζει σήμερα στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στην Τρίπολη το FINAL FOUR Κ17. Η αυλαία θα ανοίξει στις 5.00 με την αναμέτρηση Αστέρας-Ξάνθη.Στις 8.00 θα παίξουν Ολυμπιακός- ΠΑΟΚ. Ο τελικός θα γίνε το Σάββατο στις 7.30 το βράδυ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Τρίπολης ως οικοδεσπότης διοργάνωσης έχει καταβάλλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης αλλά και της φιλοξενίας των ομάδων και των επιτελείων τους.
Στο γήπεδο σήμερα θα βρίσκονται σημαντικές προσωπικότητες του Ελληνικού ποδοσφαίρου «του χθές και του σήμερα»ενώ τα ξενοδοχεία της πόλης έχουν πληρότητα 100%.

Δέσποινα Αρσένη

Keywords
Τυχαία Θέματα