«Πρωινή διαδρομή» στην ενημέρωση από την ΕΡΤ Τρίπολης

09:46 13/11/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ημερίδα με θέμα νέο θεσμικό πλαίσιο αδειοδότησης μεταποιητικών και συναφών δραστηριοτήτων, οργανώνει το ΤΕΕ Πελοποννήσου, αύριο στις 7.30, το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου στην Τρίπολη.

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο μετά την χθεσινή παραίτηση του Σάββα Παντελίδη.

Με 8,5 εκατομμύρια ευρώ που εξασφαλίσαμε στο Πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου αναβαθμίζουμε το αστικό περιβάλλον του Δήμου Αργους –Μυκηνών και Ναυπλιέωνδήλωσε ο Περιφερειάρχης

Πέτρος Τατούλης.

Το 2Ο Συνέδριο Περιφερειακού κλαδικού τύπου θα γίνει στο Ναύπλιο 16-17 Νοεμβρίου.

Με πρόγραμμα θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων 12 ημερών, θα εορταστεί η μνήμη του Οσίου Νίκωνα Πολιούχου της Σπάρτης. Η γιορτή είναι στις 26 Νοεμβρίου, ενώ οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Δευτέρα.

Το ΠΑΜΕ Ακαδίας προγραμματίζει κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα. Για αύριο έχει προγραμματίσει παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία της Τρίπολης.

Αρχίζει αύριο Τετάρτη η λειτουργία της σχολής επιμόρφωσης Γονέων του Δήμου Κορινθίων.

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για το χρηματικό βοήθημα σε πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες.

Συνεδριάζει την Πέμπτη, στις 17:00 το απόγευμα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Η συνεδρίαση θα γίνει στο Π.Κ της Τρίπολης.

Την υποψηφιότητα της για τον Δήμο Καλαμάτας ανακοίνωσε χθες η πρώην αντιπεριφερειάρχης Μαρία Αλιφέρη.

Ο σύλλογος ΑΜΕΑ Αρκαδίας, ενημερώνει ότι ποτέ δεν ζητάει χρήματα, είπε πουλώντας κουπόνια, είτε τηλεφωνικά, είτε με οποιονδήποτε άλλο μέσο για αγορά ορθοπεδικών ειδών. Εάν έχει συμβεί οτιδήποτε τέτοιο, είναι απάτη και δεν έχει καμία σχέση με το σύλλογο ΑΜΕΑ Αρκαδίας.

Με 7 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή το Δ.Σ Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων.

Επικεφαλής του ΟΧΙ Δημοτικού συνδιασμού ‘’ Καλαμάτα Ξεκινάμε’’ για τις εκλογές του Μαίου, τέθηκε η κ. Μαρία Οικονομάκου.

Η 2Η Ημερίδα για τον αυτισμό θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου στο θέατρο Θωμάς Θωμαίδης στην Κόρινθο.

Την στήριξη στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Παυλή, για τον Δήμο Τρίπολης, στις εκλογές του Μαίου, αποφάσισαν με πλειοψηφία, χθες το βράδυ, τα μέλη του τοπικού Σύριζα.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα θα γιορταστεί η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, στις 21 Νοεμβρίου.

Ο 4ος Φειδιππίδειος δρόμος, απόστασης 490 χλμ, θα πραγματοποιηθεί από 16 έως 20 Νοεμβρίου. Οι δρομείς θα πραγματοποιήσουν την διαδρομή, Αθήνα Σπάρτη και πάλι Αθήνα, πιστοί στην διαδρομή που διέτρεξε ο αρχαίος ημεροδρόμος Φειδιππίδης.

Στο συλλαλητήριο των συνταξιούχων, που θα γίνει στις 20 Νοεμβρίου, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στην Αθήνα, θα συμμετάσχουν συνταξιούχοι της Λακωνίας και της Αρκαδίας. Η μετάβαση θα γίνει δωρεάν με λεωφορεία από την Σπάρτη, την Μεγαλόπολη και την Τρίπολη.

σύνταξη ειδήσεων
Δέσποινα Αρσένη

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα