«Πολιτιστικό καλοκαίρι 2017» στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

15:08 8/9/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Αυτός ο Σεπτέμβρης γίνεται πιο ευχάριστος με τις συναυλίες που θα παρουσιάσει και φέτος το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας. Μετά τον πρώτο κύκλο του φεστιβάλ με τις καλοκαιρινές θεατρικές και μουσικές βραδιές, υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με εξαιρετικές συναυλίες και παραστάσεις.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00, ο αγαπημένος σε όλους Κωστής Μαραβέγιας θα μας συνεπάρει για ακόμα μια φορά σε μία συναυλία που δεν θα θέλει

κανείς να χάσει, αφού, έχει αποδείξει ότι είναι από εκείνους τους καλλιτέχνες που αγαπάει να εκφράζεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται τις συναυλίες όσο και το κοινό που τον παρακολουθεί.

Τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι το τελευταίο του album με της ιστορίες του «Καταστρώματος». Αλλά όχι μόνο. Ένα μουσικό παιχνίδι με αυτά τα τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ. Ένα μουσικό σύμπαν με τραγούδια ερμηνευμένα με το μοναδικό τρόπο του Κωστή Μαραβέγια και με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρική κιθάρα, λαούτο, ηλεκτρικό πάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Τιμές εισιτηρίων: 13€ προπώληση, 15€ ταμείο, 10€ ΑΜΕΑ – άνεργοι – φοιτητές.

Στη συνέχεια του ταξιδιού, την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017 στις 21:00, θα απολαύσουμε την θεατρική παράσταση «Φιλιώ Χαϊδεμένου». Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση του θεατρικού κοινού και την ευρεία αποδοχή που γνωρίζει η «Φιλιώ Χαϊδεμένου» το Ίδρυμα Πολιτισμού «ΙΩΝΙΑ» αποφάσισε να κάνει περιοδεία σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδος.

Αυτά που είδαν τα μάτια της στη μακρόχρονη πορεία της ζωής της, μία θεατρική παράσταση με την μοναδική Δέσποινα Μπεμπεδέλη, τον Ζαχαρία Καρούνη, τέσσερις εξαίρετους ηθοποιούς και δύο σολίστες μουσικούς.

Η σημαντική πορεία της γυναίκας με το όνομα Φιλιώ, έγινε η αφορμή να γεννηθεί το θεατρικό έργο που εξιστορεί τη ζωή της, βασισμένη στις προσωπικές της μαρτυρίες. Πέρα από την προσωπική ιστορία αυτής της σημαντικής προσωπικότητας, η δύναμη της θέλησης και ο αγώνας της για επιβίωση μέσα σε ένα ολόκληρο αιώνα συνιστά ένα φωτεινό παράδειγμα αντίστασης.

Η θεατρική παράσταση περιλαμβάνει μουσικές και τραγούδια που συντρόφευαν τη Φιλιώ σε όλες τις περιόδους της ζωής της αλλά και μουσική και τραγούδια που έγραψε ο Ζαχαρίας Καρούνης ειδικά για την «Φιλιώ Χαϊδεμένου» σε στίχους Χρήστου Παπαδόπουλου.

Τιμές Εισιτηρίων: 12€ προπώληση, 15€ ταμείο, 10€ ΑΜΕΑ – άνεργοι – φοιτητές, 10€ ομαδικά γκρουπ άνω των 50 ατόμων.

Στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου 2017, υποδεχόμαστε τον εξαιρετικό Γιάννη Χαρούλη. Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός, θα μας συγκινήσει με το λαούτο και τη φωνή του. Θα ξυπνήσει αναμνήσεις και θα μας ταξιδέψει το μυαλό και τη ψυχή.

Τιμές Εισιτηρίων: 13€ προπώληση, 11€ φοιτητές – άνεργοι.

Η πασίγνωστη θεατρική παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» μονοπώλησε για πέντε συνεχόμενα χρόνια το θεατρικό ενδιαφέρον της Αθήνας, καθώς και όλης της Ελλάδας σε δύο θριαμβευτικές περιοδείες. Έτσι λοιπόν δεν θα μπορούσε να λείψει και από το Κατράκειο, το οποίο την υποδέχεται τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017 στις 20:00. Σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, η μαύρη αυτή κωμωδία υπόσχεται πολύ γέλιο.

Πρωταγωνιστούν:

Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Σοφία Μουτίδου, Άννα Παναγιωτοπούλου, Θωμάς Πανδής, Νίκος Πολυδερόπουλος, Αλέξανδρος Ρήγας, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Θανάσης Τούμπουλης, Παύλος Χαϊκάλης, Παρθένα Χοροζίδου, Κωνσταντία Χριστοφορίδου.

Τιμές Εισιτηρίων: 12€ προπώληση, 15€ ταμείο, 12€ ΑΜΕΑ – άνεργοι – φοιτητές.

Το φεστιβάλ μάς αποχαιρετά με μία ξεχωριστή συναυλία την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:30. Βασίλης Σκουλάς, Παντελής Θαλασσινός, Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή, για πρώτη φορά μαζί επί σκηνής, σε μια ξεχωριστή μουσική σύμπραξη, εμπνευσμένη μέσα από τη θάλασσα της Κρήτης, τα χρώματα και τα αρώματα της ελληνικής υπαίθρου, τους ήχους και τις εικόνες των ηλιόλουστων νησιών μας, αλλά κι εκείνες της Μεσογείου…

Τιμές Εισιτηρίων: 13€ προπώληση – άνεργοι – φοιτητές, 15€ ταμείο, ΔΩΡΕΑΝ για ΑΜΕΑ και παιδιά έως 12 ετών.

Β’ Κύκλος Φεστιβάλ στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Σάββατο 9 Σεπτεμβίου 2017 – Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Προπώληση Εισιτηρίων:

Χορηγός Επικοινωνίας ΕΡΤ Α.Ε.

Keywords
Αναζητήσεις
8/9/2017 κατρακειο θεατρο
Τυχαία Θέματα