Περιοδείες του Εργατικού Κέντρου Λάρισας εν όψει της απεργίας στις 20 Ιουλίου

12:06 11/7/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Περιοδείες και συζητήσεις με εργαζόμενους σε ξενοδοχεία, ζαχαροπλαστεία, εστιατόρια, καφέ και άλλα επισιτιστικά καταστήματα της Λάρισας, πραγματοποιούν αυτές τις ημέρες, μέλη των Δ.Σ του Συνδικάτου Επισιτισμού-Τουρισμού και του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, καλώντας τους να συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία του κλάδου, την Πέμπτη 20 Ιούλη, και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10 π.μ στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

Κλιμάκιο συνδικαλιστών με επικεφαλής τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λάρισας

Τάσο Tσιαπλέ και τον πρόεδρο του Συνδικάτου Τουρισμού-Επισιτισμού Λάρισας, Τέλη Μίαρη, περιόδευσαν σήμερα στα ξενοδοχεία (ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΓΚΡΑΝΤ, ΜΕΤΡΟΠΟΛ, ΑΣΤΕΡΑΣ, ΕΛΕΝΑ) και στα ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ.
Οι συνδικαλιστές του ΕΚΛ ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι «είναι η ανάγκη να υπάρξει οργάνωση των εργαζομένων του κλάδου και συμμετοχή στην απεργία και στην συγκέντρωση στις 20/7, ως μια πρώτη απάντηση στην επιθετικότητα της εργοδοσίας και της κυβέρνησης.
Αυτή η άσχημη κατάσταση που βιώνουν και οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό-Επισιτισμό, δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί με άλλο τρόπο, χωρίς την οργάνωση και τον αγώνα των ίδιων των εργαζόμενων, κόντρα στις ξεπουλημένες ηγεσίες της Ομοσπονδία του κλάδου και της ΓΣΕΕ».

Keywords
Τυχαία Θέματα