Περιοδεία στη Θράκη θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

11:59 15/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Περιοδεία στη Θράκη θα πραγματοποιήσει το Σαββατοκύριακο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μητσοτάκης θα φτάσει στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 17/12 και από εκεί θα κατευθυνθεί στην Ξάνθη, όπου θα ξεκινήσει τις επισκέψεις του από τα Άβδηρα και το Αρχαιολογικό Μουσείο Αβδήρων στις 9.30 π.μ. Στις 11.15 π.μ θα επισκεφθεί την Σμίνθη στην ορεινή περιοχή, όπου θα υπάρχει επίσκεψη στο Δημαρχείο Μύκης.Στις 12.30 μ.μ. θα είναι στην πόλη της Ξάνθης οπού θα έχει περιήγηση στην αγορά και θα συνομιλήσει με πολίτες.

Στις 14.30 μ.μ. του Σαββάτου θα βρίσκεται στη Κομοτηνή, όπου θα λάβει χώρα σύσκεψη με τους Αυτοδιοικητικούς στα γραφεία της Α-ΜΘ.
Στις 19.00 μ.μ.θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στο ξενοδοχείο Chris & Eve Mansion στο 3o χλμ Κομοτηνής – Αλεξανδρούπολης. Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. θα διανυκτερεύσει στη Κομοτηνή ,όπου και θα παραβρεθεί σε γεύμα που θα δοθεί προς τιμή του .

Τη Κυριακή το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στις 9.30 π.μ θα επισκεφθεί το φυλάκιο στους Κήπους στην συνεχεία θα πάει στην Αλεξανδρούπολη που θα κάνει μια επίσκεψη στην αγορά για να συνομιλήσει με τους πολίτες στις 12.30 θα έχει συναντήσει με παραγωγικούς φορείς και στη συνεχεία θα επισκεφτεί τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την Αντιπεριφέρεια Έβρου .

Αργά το απόγευμα ο Πρόεδρος της Ν.Δ. θα επιστρέψει και πάλι από την Αλεξανδρούπολη στην Αθήνα.

Keywords