Πασχαλινά είδη για ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου

18:48 30/3/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Επισκεπτόμενοι το περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου στα προπύλαια Στάση Μετρό Πανεπιστήμιο έως 10/4, καθημερινά 10.00 με 18.00, μπορείτε να ενισχύσετε το έργο τους.

Όπως επισημαίνουν οι ίδιοι: «Με μια μικρή δωρεά μπορείτε να προμηθευτείτε τις Πασχαλινές λαμπάδες των Γιατρών του Κόσμου καθώς και πασχαλινά είδη, όλα κατασκευασμένα από εθελοντές και εθελόντριες μας. Χαρίστε χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους και ταυτόχρονα στηρίξτε το έργο των Γιατρών του Κοσμου».

Aξίζει

να σημειωθεί ότι πάνω από 14.000 άνθρωποι επισκέφτηκαν τα Πολυϊατρεία των Γιατρών του Κόσμου από την αρχή του 2018.

Όμως οι Γιατροί του Κόσμου αναφέρουν πως: «Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει καταγγελίες στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου ότι επιτήδειοι προσποιούνται ότι είναι εκπρόσωποι μας και πωλούν είδη (Πασχαλινά) με πρόσχημα την υποστήριξη των Γιατρών του Κόσμου και των επωφελούμενων τους, εκμεταλλευόμενοι έτσι ευαισθητοποιημένους πολίτες.

Η τελευταία καταγγελία αφορά την περιοχή του Πειραιά. Σας ενημερώνουμε ότι τα είδη των Γιατρών του Κόσμου – που έχουν κατασκευαστεί από εθελοντές και εθελόντριες της οργάνωσης – υπάρχουν μόνο στο περίπτερο μας στα προπύλαια και στα γραφεία μας».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα