Πανσερραϊκός: Νίκη- οξυγόνο ναι, χαμόγελα όχι

22:12 4/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Μια νίκη που τον βγάζει μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού πέτυχε σήμερα ο Πανσερραϊκός κερδίζοντας με σκορ 3-1 τη Σπάρτη.

Μια νίκη που μπορεί να έφερε βαθμολογική ανάσα στους «κόκκινους» αλλά όχι και τα χαμόγελα στους παίκτες, τον προπονητή και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, αφού μετά το τέλος του αγώνα δημοσιοποίησαν το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν.

Βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια και υποσχέσεις για πληρωμές

Παίκτες, τεχνικό επιτελείο και υπάλληλοι της ΠΑΕ περίμεναν σήμερα να δούνε το χρώμα του χρήματος, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε, με αποτέλεσμα

το κλίμα μετά το τέλος του αγώνα να είναι βαρύ στα αποδυτήρια της ομάδας. Ο πρόεδρος Αντώνης Βούρτσης υποσχέθηκε στους παίκτες ότι μέχρι την Παρασκευή θα πληρωθούν ενώ αν κάποιος βρισκόταν έξω από το χώρο των αποδυτηρίων κι άκουγε τις φωνές θα καταλάβαινε το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Μόνοι οι παίκτες, μόνος και ο πρόεδρος

Ο Στέλιος Ποζατζίδης μιλώντας στην ΕΡΤ3 είπε ότι οι παίκτες παίζουν μόνοι τους αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Σερρών, μόνος του είναι και ο πρόεδρος Αντώνης Βούρτσης. Εδώ και καιρό ο επιχειρηματίας που έστελνε χρήματα στην ομάδα από το εξωτερικό έκλεισε την κάνουλα απογοητευμένος από αυτά που του υποσχέθηκε η περσινή διοίκηση και από αυτά που βρήκε στην ομάδα αφού όπως λένε οι άνθρωποι του έχει… βαρεθεί να πληρώνει όποιον μιλάει Ελληνικά στις Σέρρες με οφειλές από την περσινή χρονιά κι όχι μόνο (περίπτωση Μίλιεβιτς).

Βαρόμετρο το θέμα Στέβιτς

Το μεγάλο βαρίδιο για τον Πανσερραϊκό είναι το θέμα Στέβιτς. Ο χρηματοδότης μπορεί να… ανέχτηκε όλα τα υπόλοιπα αλλά το θέμα με τις 300 και πλέον χιλιάδες ευρώ που πρέπει να δώσει η Σερραϊκή ομάδα στο σύλλογο του Στέβιτς στη Σερβία είναι… βαρύ και ασήκωτο. Μάλιστα ο σύλλογος είναι μια από τις επτά ομάδες που κόπηκαν πρωτόδικα από την α φάση της επιτήρησης και απειλούνται με -3 από τη βαθμολογία. Οι επτά ομάδες (Πανσερραϊκός, Σπάρτη, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Παναιγιάλειος, Απόλλων Λάρισας και Καλλιθέα) θα υποβάλλουν μέχρι την Τρίτη 16 Απριλίου έφεση αλλά ενώ κάποιες ίσως δικαιωθούν (τουλάχιστον έτσι ισχυρίζονται) ο Πανσερραϊκός δύσκολα να αποφύγει το -3 λόγω του προβλήματος του Στέβιτς (που βέβαια πρέπει κάποια στιγμή να δημοσιοποιηθεί το ποιος ή ποιοι το δημιούργησαν). Ο Πανσερραϊκός αν δεν προλάβει να λύσει το θέμα (δίνοντας ένα ποσό στην ομάδα του) θα έχει ακόμα ένα -3 στη β φάση της επιτήρησης.

Υποσχέσεις Βούρτση

Ο Αντώνης Βούρτσης υποσχέθηκε στους παίκτες ότι μέχρι την Παρασκευή θα πληρωθούν. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός είπε στην ΕΡΤ Σερρών ότι βρίσκεται κοντά σε χορηγία για τη φανέλα, ότι τα χρήματα δεν μπήκαν στους λογαριασμούς των παικτών λόγω του Καθολικού Πάσχα και των τριών ημερών που απαιτούνται για το έμβασμα, ενώ τόνισε ότι αυτές τις μέρες θα κάνει προσπάθειες να λυθεί το θέμα Στέβιτς. Μάλιστα αν λυθεί το θέμα Στέβιτς ίσως ο χρηματοδότης να αλλάξει γνώμη και να επιστρέψει.

Γιώργος Κάκκο: «Κάναμε το καθήκον μας»

Ως εκπρόσωπος των παικτών στη συνέντευξη τύπου μίλησε ο Γιώργος Κάκκο που αφού έκανε αναφορά στο οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια της ομάδας, διάβασε μια ανακοίνωση των παικτών. Ο Γιωργος Κάκκο είπε: «Θα διαβάσω μια ανακοίνωση εκ μέρους όλων των παικτών προς της διοίκηση: Εμείς κάναμε το καθήκον μας και κερδίσαμε, περιμένουμε τώρα τη διοίκηση να εκπληρώσει της υποσχέσεις της» και συνέχισε: «Πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη και θα μπορούσε το σκορ κυρίως στο α’ ημίχρονο να ήταν μεγαλύτερο. Αυτό που βλέπω σε αυτή την ομάδα δεν το έχω ξαναδεί και εννοώ τα αποδυτήρια στα οποία επικρατεί ένα άριστο και οικογενειακό κλίμα. Περιμένουμε λοιπόν τη διοίκηση να σταθεί δίπλα μας και να γίνε και αυτή οικογένεια με εμάς».

Αφιερωμένη στον Πέτρο Θεοδωρίδη

Η συγκυρία τα έφερε έτσι και τη μέρα που δημοσιοποιήθηκαν τα προβλήματα της ομάδας συμπληρώθηκαν ακριβώς πέντε χρόνια από το θάνατο του Πέτρου Θεοδωρίδη. Πριν τον αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από παίκτες και φιλάθλους και βέβαια όλοι νοστάλγησαν τον πρόεδρο που είχε οδηγήσει δύο φορές τον Πανσερραϊκό στη Σούπερ Λιγκ.


Το καθάρισε από νωρίς

Ο Πανσερραϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατέφερε μόλις στο 6ο λεπτό να πάρει αέρα δύο τερμάτων. Στο 4ο μετά από σέντρα του Ποζατζίδη από τα αριστερά, ο Στέλιος Πόζογλου με ένα δυνατό μονοκόμματο σουτ στο δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ (1-0) αφιερώνοντας το γκολ στον μεγάλο άτυχο Δημήτρη Γκούρτσα που παρακολουθούσε το παιχνίδι πίσω από την εστία που σημειώθηκε το τέρμα στο νότιο πέταλο.

Ο μεγάλος άτυχος Δημήτρης Γκούρτσας παρακολουθεί το παιχνίδι με τον Αντιπρόεδρο του Πανσερραϊκού Παναγιώτη Γιαννόπουλος, τον Οκάν Χατζητερζόγλου και το Γιώργο Κουρτίδη.

Στο 6ο μετά από σουτ του Πόζογλου η μπάλα βρήκε το δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Ενομό με προβολή έκανε το 2-0. Στο 34ο μετά από σέντρα του Ζουλιώτη ο Σιάκκας άθελα του έστειλε τη μπάλα στην εστία του Ρίστιτς κάνοντας το 2-1.

Στο 92ο μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Τσαμούρη και ωραία σέντρα, ο Γιώργος Κάκκο με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Απ. Χαραλαμπίδης): Ρίστιτς, Ορφανίδης, Ποζατζίδης, Τσελεπίδης, Ρούσσος, Σιάκκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κρητικός(77ο Αναστασόπουλος), Κάκκο, Εν’Νομό(66ο Δούμτσιος), Πόζογλου(85ο Τσαμούρης)

ΣΠΑΡΤΗ (Μ. Στεφανίδης):Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Κολτσίδας, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Τσιμότζι, Μπουζούκης(63ο Δεινόπαπας), Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου(40ο Γουόρντεν), Ράντι, Ράνος(76ο Φουρτάδο).

Φώτο: eurokinissi.gr

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα