Πανσερραϊκός: Νέα σελίδα με νέα παιδιά

22:27 20/8/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένας νεανικός Πανσερραϊκός ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα επίσημα την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς.

«Κάλιο αργά παρά ποτέ» και ο Σάκης Αναστασιάδης ξεκίνησε το «χτίσιμο» του νέου Πανσερραϊκού που θα στηρίζεται φέτος σε νέα παιδιά κυρίως από το Νομό Σερρών. Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο είδαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που είναι ο Άγγελος Κούτλας, ο Γιώργος Παπαβασιλείου, ο Γιάννης Νέδος, ο Κώστας

Μπάρδας, οι τερματοφύλακες Χρήστος Γιαννακίδης και Βασίλης Κασίμης και οι παίκτες από την ομάδα Νέων που πήραν πέρυσι… γεύση από Football league ο Στέφανος Πέτρου (5 συμμετοχές κι ένα γκολ) και ο Θωμάς Μακούσης (5 συμμετοχές).

Ο Νίκος Κατσαβάκης έδωσε το σύνθημα του φετινού Πανσερραϊκού

Νίκος Κατσαβάκης: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

Ο έφορος του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκος Κατσαβάκη έδωσε το σύνθημα της νέας χρονιάς μιλώντας στην ΕΡΤ Σερρών τόνισε: «Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι θα πάμε αρκετά καλά. Θεωρώ ότι το τιμ που έχουμε συγκροτήσει θα δώσει πολλά στον Πανσερραϊκό. Δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα λόγια άλλα έχουμε βλέψεις κι όνειρα για αυτήν την ομάδα. Είμαστε Σερραίοι, αγαπάμε τον τόπο μας και τον Πανσερραϊκό. Θέλουμε να τα κάνουμε όλα βήμα βήμα. Ανοίγουμε μια νέα σελίδα στον Πανσερραϊκό, θα στηριχτούμε σε νέα παιδιά και μαζί με έμπειρους παίκτες θα μπορέσουμε να κάνουμε κάτι καλό για τον Πανσερραϊκό. Σίγουρα αυτοσκοπός δεν είναι η άνοδος, το έχουμε πει αυτό, με ένα χαμηλό μπάτζετ θέλουμε να κάνουμε μια καλή ομάδα και να ξαναγυρίσει ο κόσμος στο γήπεδο. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας γιατί σίγουρα εμείς δεν είμαστε εκατομμυριούχοι επενδυτές και θέλουμε ο κόσμος να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια, να την αγκαλιάσει και να δει στην ομάδα κάποια πράγματα. Πράγματα που όλοι ονειρεύονται, να βγαίνουν συνέχεια Σερραίοι παίκτες που θα αγαπάνε τον Πανσερραϊκό. Σίγουρα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος, «τρέχουμε» να κλείσουμε τις μεταγραφές, αυτήν την εβδομάδα θα κλείσουμε, θα μείνουν οχτώ με δέκα παιδιά από την Κ20 και το ρόστερ θα αποτελείται από 22 με 24 παίκτες. Σαφέστατα θα αποκτηθούν και έμπειροι ποδοσφαιριστές (αυτήν την εβδομάδα πέντε με έξι έμπειροι θα ντυθούν στα κόκκινα) γιατί μόνο με τα νέα παιδιά είναι πολύ δύσκολο να κρατηθείς σε αυτήν την «άγρια» κατηγορία. Θεωρώ ότι ένα σωστό μπόλιασμα έμπειρων παικτών με τα νέα παιδιά θα είναι ότι καλύτερο. Κάνουμε ενέργειες και για το γηπεδικό όπου σίγουρα υπάρχει μεγάλη βοήθεια και από τον Δήμαρχο και τον κ. Χατζημαργαρίτη. Θεωρώ ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Το τεχνικό τιμ Νίνο Μιλένκοβιτς (Team manager), Σάκης Ζλάτκος( προπονητής τερματοφυλάκων), Σάκης Αναστασιάδης (προπονητής) και Δημήτρης Μούρας (γυμναστής)Ο προπονητής του Πανσερραϊκού Σάκης ΑναστασιάδηςΟ έφορος του τμήματος Νίκος Κασταβάκης με τον γενικό αρχηγό Ηλία ΕγγονίδηΟ Νίνο Μιλένκοβιτς δίνει οδηγίες στα νέα παιδιάΟι τέσσερις τερματοφύλακες της ομάδας (από δεξιά) Κασίμης, Τσομαρίδης, Γιαννακίδης και Χατζηθεοδώρογλου (νεαρός από τον Πήγασο)Ο Σάκης Ζλάτκος επί το έργονΟ έφορος του τμήματος ποδοσφαίρου του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού Νίκος Κασταβάκης με τον έφορο του τμήματος μπάσκετ και γιατρό της ομάδας Θάνο ΜηλούσηO 80χρονος πρώην ομοσπονδιακός προπονητής , «ζωντανή» ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου Χρήστος Αρχοντίδης πήγε να χαιρετήσει και να ευχηθεί καλή επιτυχία τον γείτονα του στο Λευκώνα και πρώην ποδοσφαιριστή του Σάκη ΑναστασιάδηΤελικά ο Λευκώνας βγάζει καλούς προπονητές….Χρήστος Αρχοντίδης και Σάκης ΑναστασιάδηςOι φίλαθλοι στις εξέδρεςΣε τραγική κατάσταση το Δημοτικό γήπεδο Σερρών

Σε άθλια κατάσταση το γήπεδο

Αν και ο Νίκος Κατσαβάκης ευχαρίστησε τη Δημοτική αρχή το Δημοτικό γήπεδο Σερρών είναι σε τραγική κατάσταση. Θυμίζει περισσότερο ένα παρατημένο γήπεδο με πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, μεγάλα χορτάρια γύρω από αυτόν, σκουπίδια και βέβαια όλες οι εγκαταστάσεις σε άθλια κατάσταση.

Ένα πραγματικά… παρατημένο γήπεδο

Ο Πανσερραϊκός θα κάνει προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή και μετά ο Νίκος Κατσαβάκης και οι συνεργάτες του πρέπει να βρούνε γήπεδο για να συνεχίσει εκεί η ομάδα την προετοιμασία της.

Φωτογραφίες: anexartitos.gr

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα