Πανσερραϊκός: Με οδηγό τον… Εργοτέλη υποδέχεται την Παναχαϊκή

21:57 15/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ανεβασμένο το ηθικό, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ καιρό, ο Πανσερραϊκός υποδέχεται αύριο Τετάρτη 16 Μαΐου στις 17:00 (ΕΡΑ Σπορ) την Παναχαϊκή για την 32η αγωνιστική της Football league.

Η εμφατική νίκη επί του Εργοτέλη με 3-0 μπορεί από μόνη της να μην έλυσε τα μεγάλα προβλήματα τα οποία εξακολουθεί και αντιμετωπίζει ο σύλλογος, έδωσε όμως ψυχολογία νικητή στους παίκτες και η Πανελλήνια αναγνώριση

για το… «κατόρθωμα» τους αποτελεί μια ηθική επιβράβευση για αυτούς. Στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή ο προπονητής Πέτρος Στοΐλας, ο γυμναστής Γιάννης Κόκκινος και οι παίκτες που επέστρεψαν θριαμβευτές (αν αναλογιστούμε τις συνθήκες) θα δεχθούν το χειροκρότημα του κόσμου, στη συνέχεια όμως θα έχουν να δώσουν μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα κι έχει 37 βαθμούς διαφορά από τους Σερραίους!

O Πέτρος Στοΐλας έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο αγωνιστικά την ομάδα, κάτι που φάνηκε και από τις αντιδράσεις των παικτών του στο Ηράκλειο

Ο Πανσερραϊκός θα διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα και τις τελευταίες μαθηματικές (λίγες βέβαια) ελπίδες που έχει για παραμονή, κάτι όμως που δεν εξαρτάται πλέον αποκλειστικά από αυτόν. Ο Πέτρος Στοΐλας έχει στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές, αφού στους 14 «ηρωϊκούς» του Πανγκρητίου προστέθηκαν οι Τσαμούρης, Πόζογλου, Ρούσσος, Ποζατζίδης και Πορής. Εκτός έμειναν ο Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος που αν και εξέτισε την ποινή του λόγω τραυματισμού δεν μπορεί να αγωνιστεί κι ο Γιώργος Κάκκο που πρέπει να διευθετήσει κάποια θέματα με τη στρατιωτική του θητεία. Στην αποστολή βρίσκονται τρεις τερματοφύλακες αφού ο Όφεκ Άντμαν αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού. Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή είναi: Όφεκ Άντμαν, Δημήτρης Πολίτης, Χρήστος Πορής, Γιώργος Σιάκκας, Τιμόθεος Τσελεπίδης, Κώστας Τσαμούρης, Αλπμέρτος Ρούσσος, Στέλιος Ποζατζίδης, Ντούσαν Στέβιτς, Θωμάς Μακούσης, Βαγγέλης Αναστασόπουλος, Ντέιβιντ Ναζίμ, Τάσος Κρητικός, Μίτσελ Γουάλεϊ, Ζαν Μαρί Ενομό, Κυριάκος Γιαξής, Στέφανος Πέτρου, Στέλιος Πόζογλου και Κώστας Δούμτσιος.

«Σεβασμός στον ιστορικό Πανσερραϊκό»

Ιδιαίτερη προσοχή ζήτησε από τους παίκτες του ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος για το αυριανό παιχνίδι τονίζοντας ότι πρέπει να δείξουν σεβασμό στον αντίπαλο τους που αν και με προβλήματα με προπονητή τον Πέτρο Στοΐλα εμφανίζεται ανταγωνιστικός και επικίνδυνος. Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είπε: «Αντιμετωπίζουμε αύριο τον Πανσερραϊκό, μια ομάδα με μεγάλη ιστορία. Θα τον αντιμετωπίσουμε, παρά τα προβλήματά του, με το σεβασμό που του αρμόζει. Ο σεβασμός γίνεται ακόμα μεγαλύτερος βλέποντας την προσπάθεια που κάνει ο προπονητής της ομάδας, ο κ. Στοϊλας μαζί με τους παίκτες του, το τελευταίο διάστημα κάτω από αντίξοες συνθήκες. Θα γίνει ένας ενδιαφέρον αγώνας που φυσικά θέλει προσοχή και θα είναι δύσκολος. Απόδειξη είναι το τελευταίο αποτέλεσμα του αντιπάλου μας. Εμείς συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα και συνέπεια με σκοπό πάντα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε, όπως έγινε την Κυριακή κόντρα στη Σπάρτη αλλά και στους περισσότερους αγώνες μας. Οι παίκτες μας έτρεξαν, πίεσαν, κρατούσαν με μεγάλη ευχέρεια τη μπάλα στα πόδια τους και είχαν εξαιρετική σκέψη στη δημιουργία φάσεων. Το μόνο που έλειψε ήταν μόνο ένα μεγάλο σκορ. Να μετατρέπουμε την κυριαρχία στο γήπεδο πρώτα σε ευκαιρίες όπως κάνουμε, αλλά και μετά σε γκολ, παίρνοντας πιο άνετες νίκες. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πιστούς οπαδούς μας που ήταν στην Αγυιά και με τη Σπάρτη και για όσους κάνουν ακόμα ένα μεγάλο ταξίδι αύριο στις Σέρρες. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για τη νίκη».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα